Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Ib Kragh vender tilbage til Fyn efter flere års fravær

DM Rally 
11/05/18 

Lørdag er det på Fyn, nærmere bestemt på den vestlige del af øen, at Ib Kragh skal i aktion igen med sin rallybil. Og det er faktisk lang tid siden, at han sidst har kørt rally på øen i midten af kongeriget.
 

”Det bliver i hvert fald mit første løb i Citroënen, og den er jo nu i gang med min fjerde sæson med,” siger han. Der var et DM-løb i området for to år siden, men et motorhavari gjorde dengang, at jeg ikke kom til start, så det er i hvert fald en del år siden, at jeg har kørt løb på Vestfyn.”


Lørdag gælder det vejene på Vestfyn for Ib Kragh

”Det virker til at være lidt hurtigere prøver end dem, vi har haft til de to første DM-afdelinger. Men der plejer som regel også altid at være mange bakketoppe i det område, så det bliver bestemt ikke kedeligt. Og så er der et godt felt, så der bliver noget at køre om.”

Siden forrige DM-løb, der fandt sted for tre uger siden i Nordtyskland, har transmissionen i Ib Kraghs Citroën DS3 R5 været skilt ad, så pladerne i spærredifferentialet kunne blive justeret lidt efter den slitage, der er kommet efter den første start i år.

”Og så har vi også skullet justere selerne i højresædet i rallybilen lidt ind,” siger Ib Kragh med et smil. ”Min faste co-driver Freddy Pedersen er denne gang forhindret, så jeg har i stedet lavet en aftale med Ditte Kammersgaard om, at hun skal læse noterne for mig.”

”Jeg har kørt et rallysprint med hende i Kongensbro. Det er selvfølgelig en helt anden type løb, men den måde, hun serverer noterne på, passer mig godt. Jeg glæder mig til at køre med hende. Hun går op i det med liv og sjæl, og hun har jo tidligere vundet et Danmarksmester og er også co-driver for forskellige kørere i udlandet. Det bliver helt sikkert godt.”

IK Rally Racing


Læs mere om:
  • Ib Kragh
  • Fyn
  • 12/05/18 - Fyn - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: