Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Jesper Bisted: ”Vi skal fortsat forbedre os”

DM Rally 
11/05/18 

Lørdag stiller Bisted Motorsport for fjerde gang i denne sæson til start i et rally. Denne gang er det på Vestfyn – nærmere bestemt i området øst for Assens – at Jesper Bisted og Arly Larsen skal til start med deres sorte og grønne Ford Fiesta Super 2000.
 

”Det er vores plan, at vi skal starte første prøve i samme tempo som det tempo, vi gennemførte sidste prøve i ved det forrige rally,” siger Jesper Bisted. ”Da vi første gang kørte en bestemt prøve i ved løbet i Tyskland for tre uger siden, var vi 30 sekunder efter bedste mand, men kun 16 sekunder i anden gennemkørsel.”


Det er bakkerne på Vestfyn, der lørdag skal tackles for Jesper Bisted og Arly Larsen

Anderup El Rally, som det kommende løb hedder, får base i byen Ebberup, og det er et område, som flere gange tidligere er blevet anvendt til rallyer.

”Jeg kan se, at en af hastighedsprøverne er en genganger fra tidligere, og det skulle undre mig meget, hvis ikke nogle af de andre hastighedsprøver ikke også er det,” siger Jesper Bisted.

Efter to af de i alt seks rallyer, som indgår i kampen om årets Danmarksmesterskab, ligger Jesper Bisted og Arly Larsen på en foreløbig syvendeplads i Dansk Super Rally, hvor de trods alt har 46 konkurrenter bag sig.

Bisted Motorsport


Læs mere om:
  • Arly Larsen
  • Jesper Bisted
  • Fyn
  • 12/05/18 - Fyn - DM Rally
  •