Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4 DK

Aske Nygaard Bramming (Formel 4) får ny Sporting Manager

Formel 4 DK 
10/05/18 

Formula 4 DKDen regerende DASU Danmarksmester i Formel 5, Aske Nygaard Bramming, som i denne sæson er skiftet til Formel 4, får ny Sporting Manager. Det er Olav Langdahl, som i de seneste sæsoner har været sporting Manager for Frederik Schandorff i DTC. I denne sæson skifter Olav til Aske og skal hjælpe ham med at skabe endnu mere opmærksomhed om hans karriere som racerkører. For på den måde at binde det sportslige og forretningsmæssige endnu mere sammen.
 

Olav Langdahl er glad for samarbejdet: ”Jeg er meget stolt over igen at være med på holdet omkring et af vores kæmpe motorsportstalenter i Danmark. Aske er en fantastisk racerkører, der pt. holder fokus på at udvikle talentet og lære så meget som muligt, før de store udenlandske serier øger presset på hans skuldre.”


Aske Nygaard Bramming og Olav Langdahl
(Foto: Claus Nygaard)

Også Aske glæder sig til samarbejdet: ” Det er et stort skridt fremad for mig, at Olav nu er en fast del af teamet omkring mig. Det giver ro, at Olav er med til at få både det sportslige og det forretningsmæssige til at gå op i en højere enhed.”

Hvad skal en Sporting Manager så lave i motorsport? Samarbejdet mellem Aske og Olav skal både udvikle Aske og berige dem omkring ham – fans og sponsorer. Her tager Olav ansvaret for Askes interesser og sørger for, at Aske kan få de bedst tænkelige betingelser i sin sport. Det gælder både i de store linjer i forhold til de sportslige valg i karrieren og i de nære forhold i f.eks. forberedelsen til løb. Her bruger Olav sin erfaring fra arbejdet i DTC, når han hjælper Aske.

For Olav var det naturligt at takke ja til samarbejdet med Aske: ”Aske er et super fint menneske med stærke positive værdier. Og overskud til tanke på andre uden for banen. Det er dejligt at se et ungt menneske stille sit talent til rådighed for den gode sags tjeneste med Kræftens Bekæmpelse som favoritmodtager. Samtidig er han regerende Formel 5 Danmarksmester og modtog hæderstitlen som Årets Talent Asfalt ved Dansk Motorsport Award tidligere i år. Aske er en meget dygtig racerkører. Det er et smukt stilstudie at kigge på den legende lethed, Aske kører med. Det resulterer i en legende let aggressiv stil på banen. Og det er godt for det sportslige og godt for publikum”.

Læs mere på Askes hjemmeside: www.askenygaardbramming.com


Læs mere om:
  • Aske Nygaard Bramming
  •