Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama 1600 Challenge

Njor klar til FDM Jyllandsringen

Yokohama
1600 Challenge 

10/05/18 
Yokohama

Mikkel Njor melder sig helt klar til den anden afdeling af Yokohama 1600 Challenge på FDM Jyllandsringen.
Njor Racing fik et forrygende comeback løb ved Åbningsløbet på Padborg Park for små 3 uger siden, hvor han startede løb 2 fra den forreste startrække, og kæmpede med helt i front, indtil han havde et solo spin i det ultrahurtige Big Mag sving, hvilket sendte ham adskillige pladser tilbage.
 

Men på trods af det, blev der alligevel scoret tocifrede point i både løb 1 og løb 2, så han aktuelt indtager 9. pladsen i DIF Danmarksmesterskabet, med blot 5 point til top-5.

Derfor kan meget ske når den sorte Suzuki Swift Sport med startnummer 16 triller ud på asfalten i det midtjyske.


(Foto: JJ Media)

Weekenden foregik heldigvis skadefri, så mekanikerne har haft nogle rolige uger på værkstedet, hvor kun de basale ting på bilen er blevet tjekket.

Den 19 årige racerkører fra Vejle kender allerede FDM Jyllandsringen var debutsæsonen i Yokohama 1600 Challenge tilbage i 2015, men siden da er der kommet ny asfalt på banen, så banen er endnu hurtigere end dengang. Men mon ikke at han hurtigt vender sig til dette? Det tog i hvert fald ikke ret lang tid at vende sig til den nye bil på Padborg Park.

Holdet har siden åbningsløbet afholdt en lille navngivnings konkurrence af bilen. Navnet er faldet på Zikki – og hvad kunne være mere passende at døbe bilen i noget champagne på søndag? Om det kommer til at ske eller ej, ved vi meget mere om søndag eftermiddag ved 16.40 tiden.


(Foto: JJ Media)

Som noget nyt er der mulighed for at følge kvalifikationen via livestream på www.YouTube.com/danishthundersport, og så bliver Løb 1 om søndagen sendt direkte på TV2 Sport eller TV2 Play.

Tidsplanen for den kommende weekend er følgende (med forbehold for ændringer):

Lørdag
Træning 10.40
Kvalifikation 12.45

Søndag
Løb 1 12.45
Løb 2 16.20

Njor Racing

JJ Media


Læs mere om:
  • Mikkel Njor
  • Jyllandsringen
  • 13/05/18 - Jyllandsringen - Yokohama 1600 Challenge
  •  
     

    Yokohama 1600 Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: