Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Aquila Synergy Cup

Fortsætter det spændende race på Ring Djursland den 5. – 6. maj 2018?

Aquila Synergy Cup 
28/04/18 

Aquila Synergy Cup Så går det løs igen, denne gang på Ring Djursland. Fortsætter Aquila Synergy Cup det tætte og spændende race som vi så på Padborg Park? Kan de unge kører klare at gennemføre et heat eller to uden safetycar?
Det bliver lidt at leve op til hvis Aquila Synergy Cup skal fortsætte med det de slap fra med på Padborg Park.
 


Bastian Buus og Kevin Suenson

De unge talenter og de lidt mere erfarne har farten i bilerne og de kører fair, vi håber det fortsætter sådan hele sæsonen igennem.

Ud over Aquila Synergy Cup kommer der også meget andet interessant til Ring Djursland den weekend: Danish Supertourismo (DST), Danish Endurance Championship (DEC), Super Seven og Legend Cup. For DEC er det det første løb i år, de kører i alt 5 løbsweekender i år, et i Norge (Rudskrogen) og to løb på Ring Djursland og to på Padborg Park. Endurance er langdistance og de to heats på Ring Djursland varer hver en time.


Kørerparade

DST er vel den nye førende klasse i dansk motorsport med flere kendte navne, og der er helt sikkert lagt op til tæt race i den klasse også. Legend Cup med mange små biler garanterer altid god underholdning. De øvrige klasser står også for race og underholdning. Ring Djursland er helt sikkert et besøg værd den 5. og 6. maj.

Aquila Synergy Cup


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 06/05/18 - Ring Djursland - Aquila Synergy Cup
  •