Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

MC sport

Sejre til Steven Tirsgaard og Simon Tirsgaard

MC sport 
25/04/18 

Steven Tirsgaard, Give og Simon Tirsgaard, Horsens sejrede i åbningen af BMW Cup og SBK Open på Most i Tjekkiet.
Første afdeling af BMW Cupen og SBK Open blev afviklet på Most i Tjekkiet med Bike Promotion som en glimrende arrangør med høj sol og varme i den forløbne weekend.
 

Steven og Simon kørte deres BMW S 1000 RR maskiner for første gang i 2018, hvorfor det blev både træning og 4 løb. Under fredagens træning og kvalifikation til løbene kom de meget hurtigt ned på lave 1.38 tider, der blev hentet ved meget tæt kørsel under træningen.

Lørdagens første løb i BMW Cupen blev vundet af Simon Tirsgaard med Steven Tirsgaard på anden pladsen og med Jan Christiansen og Martin Iver Pedersen på de følgende pladser inden der kom kørere fra 4 andre nationer. De kørte begge konstante 1.38 tider under løbet.

SBK Open løbet senere lørdag gav samme resultat med Simon som nr. 1 og Steven på 2. pladsen og Tim Holtz, Tyskland som nr. 3. Simon havde hævet farten og kørte bedste tid i 1.37.286 og Steven 1.38.014.

Efter lørdagens sidste løb konstateredes en teknisk fejl på Simons racer, der blev afhjulpet lørdag aften sådan cyklen var klar til lørdagens træning og løb. Der blev kørt 2 træningspas lørdag formiddag, hvor cyklen virkede upåklagelig.

Race 2 i SBK Open serien kørtes søndag middag med Steven Tirsgaard vandt løbet med Tim Holtz som nr. 2 og sidste plads på podiet blev Sven-Heiko Schulze. Steven kørte sin hurtigste tid 1.37.663, der samtidig var det hurtigste han nogensinde har kørt på Most. Simon førte indtil godt halvvejs i løbet, hvor han igen fik tekniske problemer og kørte i garage, men forinden havde han kørt imponerende bedste tid 1.36.800.

Race 2 i BMW Cupen blev kørt søndag eftermiddag med Steven Tirsgaard som vinder og Murat Yaman, Tyrkiet som nr. 2 og Martin Iver Pedersen på 3. pladsen. Simon kørte på reservecyklen, men her opstod en anden teknisk fejl og han måtte udgå af løbet efter han havde været i en sikker føring.

Alt taget i betragtning med tekniske problemer havde vi 3 rigtig gode dage på Most med tider der var næsten 2 sekunder hurtigere pr. omgang i forhold til tiderne vi kørte i 2017.

Næste afdeling køres på Lausitzring, Tyskland den 10. til 13. maj.

Steven fører BMW Cupen med 45 point og Simon nr. 3 med 25 point.
Steven fører også SBK Open med 45 point og Simon nr. 4 med 25 point.

Følg os på facebook, hvor der også ligger rigtig mange billeder.
FaceBook.com/TirsgaardRacing

Team Xpedit
Tirsgaard Racing


Læs mere om:
  • Simon Tirsgaard
  • Steven Tirsgaard
  •      ASETEK SIMSPORTS