Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

1600 Challenge

Njor Racing vender tilbage til asfaltbanerne

1600 Challenge 
21/04/18 

Efter et par sæsoner væk fra asfaltbanerne, vender Njor Racing nu tilbage til de kendte racerbaner rundt omkring i Danmark.
Mikkel Njor smagte for første gang på asfaltbanesporten tilbage i 2015, hvor han kørte Yokohama 1600 Challenge i en Peugeot 106 GTI.
 

Selv om han kun kørte halvdelen af sæsonen, blev det alligevel til ret pæne resultater, og ikke mindst 4 pokaler i blandt Rookie kørerne i den sæson.

2016 gik med at være mekaniker på FDM Sport bilerne, mens 2017 var en kombination af Klubrally samt mekaniker for Voetmann Racing i Supercup.

Det har dog hele tiden været planen at vende tilbage bag rattet selv på asfaltbanerne, og da muligheden bød sig, slog den 19 årige kører til.


(Foto: Njor Racing)

Peugeot’en er blevet udskiftet med en Suzuki Swift Sport, som tidligere er blevet kørt af Steffen Larsen, og som blandede sig i toppen af både DIF Danmarksmesterskabet og ikke mindst omkring løbssejerne og podiepladserne.

Mikkel er dog også realistisk, og han ved at Yokohama 1600 Challenge er et utroligt hårdt felt, og med en helt ny bil for teamet, forventer han ikke topresultater lige fra første weekend. Men forhåbentlig begynder de at komme de senere på året, når køreren og bilen har lært hinanden lidt bedre at kende.

Der bliver 24 andre kørere at kæmpe i mod denne weekend, så der skal helt sikkert gives gas, og point er langt fra en selvfølge.

Men hold øje med Mikkel og den sorte Suzuki Swift Sport med de blå stafferinger og nummer 16 i bagruden.


(Foto: Njor Racing)

Motorløb skal selvfølgelig opleves ude på racerbanerne, og denne weekend køres der på Padborg Park nær den dansk-tyske grænse.

TVSyd+ sender fra Padborg Park søndag eftermiddag fra 13.00-17.00, så forhåbentlig bliver der også lidt tv-tid til Yokohama 1600 Challenge og ikke mindst Mikkel Njor.

Tidsplanen for weekenden lyder som følger (ret til ændringer forbeholdes):

Lørdag
Træning 9.10
Kvalifikation 13.10
Løb 1 16.45

Søndag
Løb 2 14.30

Njor Racing

JJ Media


Læs mere om:
  • Mikkel Njor
  • Padborg Park
  • 22/04/18 - Padborg Park - 1600 Challenge
  •