Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formula Renault 2.0 Eurocup

Podium og rookie-sejr til Christian Lundgaard ved debut

Formula Renault
2.0 Eurocup 

15/04/18 

Formula Renault 2.0 Eurocup16-årige Christian Lundgaard fik en stærk debut ved første afdeling af Formula Renault Eurocup, der blev afviklet på Grand Prix banen Paul Ricard i Frankrig.
Den danske racerkører, der er tilknyttet Renault Formel 1 teamets Renault Sport Academy, startede begge løb fra femte startposition. Ved lørdagens løb holdt Christian Lundgaard samme placering til mål. Søndag blev en stor succes for det danske talent, da han sluttede på en tredjeplads og samtidig vandt rookie-klassen.
 


(Foto: Renault Sport)

På første omgang i søndagens løb overhalede Christian Lundgaard en Renault Sport Academy makker, Victor Martins, og Chritian holdt fast i fjerdepladsen, da en konkurrent foran senere udgik og sendte ham op på tredjepladsen. Udover trofæet for tredjepladsen, fik Christian Lundgard også trofæet for at have vundet rookie-klassen, hvor han nu fører mesterskabet.


(Foto: Marc de Mattia)

”Jeg er rigtig glad” fortalte Christian Lundgaard efter søndagens løb. ”At få en podieplacering allerede ved første afdeling er fedt. Med en femte- og en tredjeplads fik vi alle de point til mesterskabet, som vi kom efter. Og så en sejr i rookie klassen oveni. Målet var at få så mange point som muligt i denne weekend uden at lave fejl og gerne føre rookie mesterskabet. Og det lykkedes, så jeg er rigtig godt tilfreds og kan ikke finde noget at klage over. Det er en rigtig god måde at starte sæsonen på”.


(Foto: Henrik Lundgaard)

Næste løb for Christian Lundgaard er anden af deling af Formula Renault Eurocup, der afvikles den kommende weekend, den 20-22. april, på Monza i Italien.

Lundgaard Racing Press

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  • Paul Ricard
  • 15/04/18 - Paul Ricard - Formula Renault 2.0 Eurocup
  •      ASETEK SIMSPORTS