Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 5

Kørerportræt - Lucas Daugaard - #25 – Formel 5

Formel 5 
30/03/18 

Som rookie i Formel 5 er der nok at se til. Og det er klassens nytilkomne, Lucas Daugaard helt klar over. Og derfor sættes ambitionsniveauet ikke så højt. Lucas er 15 år gammel, og han drømmer om en karriere indenfor motorsporten. Og den slags bygger man ikke op fra den ene dag til den anden. Så år 1 i formelsporten skal bruges til at lære. Formel 5 er en svær bil at køre, så det handler meget om at finde ud af alle detaljerne.
 

Men byder chancen sig for at nappe en god placering så er Lucas klar.


(Foto: Renault Formel 4 Danmark)

Han startede tidligt.

Allerede som 9-årig fik Lucas sin første gokart, og i de 6 år der er gået, han han været fast kører i Dino Kart regi. Så på gokartbanen er det en erfaren herre vi har med at gøre. Nu skal det så overføres til Formelsporten, hvor der er mange flere ting der kan justeres. Så der vil blive en del at arbejde med.

Ud over sin motorsportkarriere har Lucas allerede startet sit første firma, som et lille supplement til karrieren. Han sælger bl.a. tøj, og mon ikke der nok skal blive mulighed for at se en kollektion på banen.

Så det er altså en arbejdsom mand, der ved hvad der skal til for at nå drømmene – arbejde, mod og vilje.

Om ganske kort tid starter sæsonen, og så bliver det spændende at se, hvor teamet står, og hvad sæsonen bringer. De har lavet et team sammen med Sønderskov Motorsport, og med på teamet er far Michael som mekaniker. Og mor er med som hjælper til alle praktiske gøremål. Så der er tale om et godt sammentømret familieteam, der nok skal få vist flaget i løbet af året. Vi glæder os i hvert fald til at følge Lucas på tæt hold, og krydser fingre for nogle gode resultater.

Formel 5 Danmark