Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4 DK

Kørerportræt - Casper T. Hansen - #4 – Formel 4

Formel 4 DK 
23/03/18 

Formula 4 DKEn sjællænder gjort af et ganske særligt stof…! Og det er vist ikke for meget sagt, at alle i formelsporten er glade for at se Casper T. Hansen tilbage. Det sidste års tid har været et meget svært år for Casper. Han startede sæson 2017 i Formel 5 med at sætte alle til vægs, og bevise, at han er manden man skal slå hvis man vil noget i formelsporten. Han var altdominerende i første halvdel af sæsonen.
 

Men under overfladen var der noget der nagede. Noget som intet ungt menneske kan abstrahere fra, og som påvirkede Casper voldsomt. Caspers mor var meget syg af kræft, og selvom han forsøgte at koncentrere sig om at køre ræs, når han sad i bilen, så var det naturligt nok, noget der fjernede fokus. Det betød at han i 2. halvdel af sæsonen tabte terræn til konkurrenterne. Og i allersidste heat i sidste løb, måtte han strække våben. Han blev en flot nummer 2. Og alle i sporten forstod hvorfor det endte sådan, og anerkendte hans præstation.


(Foto: Renault Formel 4 Danmark)

Desværre tabte Caspers mor kampen til kræften i midten af februar. Det som ikke måtte ske, var desværre virkelighed.

Kører med sin mor ved sin side
Men Casper har en plan. Sammen med sin far og bror har de besluttet at stille op i denne sæson i Formel 4. Og de gør det med mor Charlotte som en ledestjerne. Casper har igen i år valgt at være en del af FSP ved Alex Frederichsen. Og ingen skal være i tvivl – Casper går efter den øverste plads på podiet, når sæsonen er slut. Og han har noget at have det i.

Så hvis vi ser bort fra de triste omstændigheder, så er dette et kæmpe boost til Formel 4 klassen. Der vil blive kamp til stregen i klassen, og man vil skulle kæmpe hårdt for at holde Casper T. Hansen bag sig. Han har en mission – i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse, kører han for at ære sin mor, og for at samle penge ind til videre forskning for forebyggelse og behandling af den frygtelige sygdom, der tog hans mor fra ham. Velkommen tilbage Casper – vi glæder os til at se dig i aktion!

Renault Formel 4 Danmark