Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

BGTC

Jan Jønck skriver kontrakt med britisk Aston Martin Team

British GT
Championship 

27/02/18 

Jan Jønck, der sidste år i en Aston Martin vandt GT4 løbet på Brands Hatch, er skiftet til Academy Motorsport hvor han igen i år skal køre i en Aston Martin i British GT Championship. Jan skal i år have Tom Wood som teammate.
 

”Jan føler sig fuldstændigt hjemme i Aston’en, som enhver der så hans fantastiske præstation på Brands Hatch sidste sæson vil vidne. Hvis hans tidligere team ikke var gået glip af det sidste løb i 2017, er der en meget god chance for, at han ville have sluttet på tredje pladsen i GT4-mesterskabet, hvilket ville have været meget imponerende, da det også var hans første sæson i GT-racing”, siger teamejer Matt Nicoll-Jones.

British GT Tweet: ”Academy Motorsports ny signerede Jan Jønck, tog sejren på Brands Hatch sidste sæson, takket være en af årets bedste overhalinger.”

”Jeg er virkelig begejstret over at kunne blive i Aston Martin familien, og med Academy Motorsport er jeg sikker på vi vil blive konkurrencedygtige”, smiler Jan. ”Min teamkammerat Tom Wood har også vist gode takter, så jeg er sikker på vores samarbejde nok skal føre til top resultater. Sidste år fik jeg vist at jeg er med helt fremme i GT-biler, hvilket jeg selvfølgelig i år vil prøve at bygge videre på. Feltet ser ud til at blive et af de hårdeste længe og med introduktionen af nye mærker i GT4-klassen er der lagt op til et brag af en sæson. Dog er målet stadig klart, vi skal kæmpe med om podiet.”

Jønck er igen tilbage bag rattet, når teamet deltager i en eksklusiv Aston Martin Racing test i Portimao i starten af marts.

Første løb i British GT Championship foregår på Oulton Park banen fra den 31. marts til den 2. april.

Der vil være live video feed fra løbene her: facebook.com/BritishGT

www.janjonck.com


Læs mere om:
  • Jan Jønck
  •      ASETEK SIMSPORTS