Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Jan Magnussen med i kampen på Daytona

SportsCar
Championship 

28/01/18 

Halvvejs gennem 24-timersløbet på Daytona International Speedway i Florida holder Jan Magnussen, Antonio Garcia og Mike Rockenfeller en tredjeplads i GTLM-klassen.
 

Halvvejs gennem årets udgave af 24 Hours of Daytona er Jan Magnussen, Antonio Garcia og Mike Rockenfeller fortsat med i kampen om den prestigefulde Rolex-sejr. Trioen holder en tredjeplads i GTLM-klassen med deres Corvette C7.R. Løbet dominieres af de to rivaliserende Ford-biler.


(Foto: Corvette Racing / Richard Prince)

Det var Jan Magnussen, som startede løbet fra den pole position, han hentede til teamet i torsdagens kvalifikation. Danskeren kørte to stærke stints, før han afleverede bilen til Antonio Garcia. Magnussen var anden gang i bilen lørdag aften lokal tid, hvor han kørte et udfordrende tredobbelt stint i en blanding af styrtregn og tørt vejr.


(Foto: Corvette Racing / Richard Prince)

– Så langt, så godt. De tre stints var lidt af en håndfuld. Først var det vådt, så tørrede det op, og vi gik på slicks, mens det stadig var vådt derude. Jeg synes, jeg havde svært ved at finde farten. Men vi er, hvor vi skal være. Vi har ikke ramt noget eller ødelagt noget, og vi er stadig med i kampen. Spørgsmålet er, hvordan banen udvikler sig resten af løbet. Lige nu føles det ikke, som om den passer optimalt til vores setup. Men det kan ændre sig. Vi har et langt løb endnu, lød det fra Jan Magnussen.


(Foto: Corvette Racing / Richard Prince)

Magnussen hoppede kort efter halvvejsmærket tilbage i den gule Corvette, som han overtog på en tredjeplads i GTLM-klassen efter et tredobbelt stint af Mike Rockenfeller. Løbet, som sluttes søndag eftermiddag kl. 14.40 (20.40 dansk tid), føres i skrivende stund af de to Ford-biler, som synes at have domineret klassen fra løbsstart.

Jan Magnussen Racing


Læs mere om:
  • Antonio Garcia
  • Jan Magnussen
  • Mike Rockenfeller
  • Corvette Racing
  • Daytona
  • 28/01/18 - Daytona - SportsCar Championship
  •