Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Mikkel C går efter at blive Co2 neutral racerkører.

DTC 
27/01/18 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipMikkel C har valgt at gå nye veje indenfor motorsporten, ved at melde sig ind i kampen om klimavenlighed, - og kan med et netop indgået samarbejde med Ocean Wave Power A/S blive Danmarks første Co2 neutrale racerkører.
 

Racerkører og ambassadør for Slagelse Talent og Elite, Mikkel C, der for tiden har travlt med forberedelserne til endnu en sæson i dansk motorsports eliteklasse DTC, hvor han sidste år endte på en flot 4. plads, har netop indgået en 10-årig aftale med Danmarks første kommercielle bølgekraftbøje-park til elproduktion og vedvarende energi, Ocean Wave Power A/S.


Ulrich Pade th og Mikkel C
(Foto: Racing Promotion)

Aftalen medfører at Mikkel C kan tilbyde forhåndsrettigheder til tegning af hele 1.200 stk. aktier. Disse aktier vil blive udbudt så man vil kunne erhverve dem på særligt fordelagtige vilkår, hvis man tegner sig for dem igennem Mikkel C’s hjemmeside MikkelC.com.

En aftale, som udover at give investorerne en god forrentning af deres investering også vil være med til at skabe vækst og arbejdspladser i Danmark, samtidig med at det kommer til at nedbringe, eller sågar udligne den Co2 udledning som Mikkel naturligt har i sit arbejde som racerkører.

Læs mere på Mikkelc.com for nærmere information om aftalen og de særlige fordele og vilkår man opnår ved at erhverve aktierne via hans hjemmeside.

Mikkel C og Ocean Wave Power afholder netværks-/Infomøde hos fa. MiPeX ved Sorø torsdag d. 8. februar, hvor man er velkommen.

Yderligere info om mødet, og tilmelding kan ske ved henvendelse til billetter@mikkelc.com

Mikkel C.


Læs mere om:
  • Mikkel C. Johansen
  •