Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

24H Series

24H Dubai race 2018

24H Series 
13/01/18 

Det lykkes for team Jönsson Consulting med fantastisk støtte af erfarne 24 timers racercrew fra Dan-Agro racing med Hans Clausen og Glen Sivertsen som bærende kræfter, at gennemføre dette års race som bedste rene dansker team med en placering som nummer 65 generelt af 91 tilmeldte biler endvidere lykkes det også at blive nummer 2 i klasse A2.
 

Teamet var i den grad udfordret med flere påkørsler, ødelagt højre dør, afrevet hækspoiler, ødelagt sporestang & trækaksel, men bilen blev kæmpet hjem med et dedikeret mekaniker team, hvor selv profesionelle Lamborghini folk gav en hjælpende hånd med.


(Foto: Glen S)

Flere teams udtalte efterfølgende, at dette års 24H Dubai var det hårdeste og vildeste løb nogensinde.


(Foto: Glen S)

Vores Peugeot RCZ har nu været på podiet i alle løb i 2017 med flere sejre til følge blandt andet på COTA banen i USA i november hvor team Eva Solo/Jönsson Consulting hjemførte sejren med 2 individuele verdensmestre og interkontinental mestre Henrik Sørensen Helsinge og Jan Engelbrecht Virum som følge.

Team Eva Solo/Jönsson Consulting er på nuværende tidspunkt i overvejelserne om at gå en klasse op, mere info vil tilgå når aftaler, betingelser, osv. er på plads i den nærmeste fremtid.


(Foto: Glen S)

Søren Jönsson Team Eva Solo/Jönsson Consulting


Læs mere om:
  • Dubai
  • 13/01/18 - Dubai - 24H Series
  •      ASETEK SIMSPORTS