Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Supertourisme

Topkører skifter til superklassen

Supertourisme 
11/01/18 

Hun kommer ikke bare for at være den pæne pige i klassen
En topkører i dansk motorsport, Michelle Gatting fra Rungsted, skifter klasse. Hun forlader DTC for i 2018-sæsonen at stille op i superklassen, og dermed får DST endnu en topkører. Og det er en Michelle Gatting, der så absolut har det bedst ude i overhalingsbanen.
 

- Jeg er med i alle syv afdelinger, og selvfølgelig kommer jeg for at køre med om mesterskabet, lover Michelle Gatting.

Hun kom på Padborg Park og var ude på nogle omgange i en supertourisme-racer, og kvinden, der har præsteret at køre fra alle mændene på den københavnske bybane, var købt med det samme.

Michelle Gatting bliver en del af Team Prego Racing, der med Michel Nykjær - og Nykjær i samarbejde med Ole Petersen - vandt både det individuelle mesterskab og team-titlen.

DST-promotor, baneejer og manden bag Prego Racing, Tom Pedersen, er naturligvis stolt over at kunne præsentere Michelle Gatting i DST-feltet i den kommende sæson.

- Hun er en dygtig racerkører, og så er hun fremragende til at sælge sin vare, og det betyder, at vi med Michelle kan tilbyde tv-seerne noget endnu bedre motorsport i 2018, siger Tom Pedersen. Michelle Gatting har valgt DST, fordi hun synes, prisen er den rigtige.

- Hvis en sæson kommer til at koste mere end en million, så er det for dyrt. Den økonomi, der er forbundet med DST, passer meget bedre til danske forhold, og så er en supertourisme en rigtig racer, siger Michelle Gatting.

Hun skruer op for sine ambitioner og vil ikke alene forsøge at være med helt fremme i superklassen.

- Jeg kører også efter, at der igen åbner sig nogle muligheder for mig på de europæiske baner, hvis jeg får succes i DST, og samtidig vil jeg også meget gerne gøre noget for dansk motorsport, og dermed også for mine mange danske fans.

Michelle Gatting skal køre i en supertourisme V6 i Team Prego Racing.

Poul-Erik Thomsen


Læs mere om:
  • Michelle Gatting
  •      ASETEK SIMSPORTS