Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

Vind Yokohama dæk med Yokohama SuperCup

Yokohama
SuperCup 

10/12/17 
Yokohama

2017 går på hæld, julen nærmer sig og det betyder, at man i Yokohama SuperCup kigger fremad og planlægger 2018 sæsonen. Allerede nu er tilmeldingen til sæson 2018 godt i gang, og det med god grund. I lighed med tidligere år er der nemlig både penge at spare og præmier at vinde ved tidlig tilmelding.
 

Alle der tilmelder sig og betaler inden 1. januar 2018 slipper nemlig med 1.500,- dkr, og de deltager i lodtrækningen om 4 stk Yokohama gadedæk i størrelsen op til 18”. Så ved man at man vil ud og køre SuperCup i 2018, så er det bare med at blive tilmeldt. Efter 1. januar koster det 2.500,-.

Som sædvanlig vil det endelige reglement først ligge klar medio februar, men den eneste betydende ændring forventes at blive muligheden for at vælge et bredere dæk. Man kan således vælge mellem 210/610R17 og 230/610R17, alt efter hvad der passer bedst til ens bil. Hvis du vil vide mere om klassen, så brug klassens hjemmeside www.supercup.dk, hvor du finder reglementer, kalender, kontaktinformationer, referat fra generalforsamlingen i 2017 osv. Og ellers er du altid velkommen til at henvende dig til klasserepræsentant Jakob Borum.


I 2018 vil Yokohama SuperCup igen deltage i tre løb på Jyllandsringen
(Foto: Keld Dohm)

I forhold til kalenderen så vil der i 2018 blive kørt tre løb på Jyllandsringen, to løb på Ring Djursland, et løb på Padborg Park og så gentages succesen fra 2017 med et løb på Lausitzring i Tyskland. I 2018 vil Yokohama 1600 Challenge også være en del af turen til det meget fine bane syd for Berlin.

Alt I alt ser Yokohama SuperCup frem til en 2018 sæson, der igen vil byde på tæt og fair ræs. Og med det ønskes en glædelig jul og et godt nytår til alle.

Yokohama SuperCup
www.supercup.dk

Yokohama SuperCup
www.supercup.dk

Keld O. Dohm

 
 

Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: