Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Race of Champions

Ulrik Linnemanns fans sender ham til Race of Champions for at konkurrere mod Tom K

Race of
Champions 

17/11/17 

Race of ChampionsI den kommende weekend går en af Ulrik Linnemanns største drømme i opfyldelse. Det kan han takke sine fans for, da de stemte ham til tops i en konkurrence mod 19 andre finalister fra hele Skandinavien. Det var en online afstemning som skulle bestemme hvem der fik den store chance at deltage i Race of Champions i Sverige, mod store stjerner som 9 gange Le Mans-vinder Tom Kristensen og Speedway verdensstjernen Tony Rickardsson.
 

Det bliver en stor udfordring for Ulrik Linnemann, som er overvældet over opbakningen: ”Jeg har nogle helt fantastiske fans og følgere som ønskede at hjælpe mig med at opfylde denne drøm. Det er jeg utroligt taknemmelig over. Jeg håber at jeg kan leve op til folks forventninger og lover at leve op til mit motto: Never give up!”


(Foto: Johnny Loix)

Tom Kristensen er Ulrik Linnemann største idol og det at konkurrere mod ham har altid været en stor drøm, som normalvis ikke kunne gå i opfyldelse. Dette skyldes at Tom Kristensen egentlig har lagt hjelmen på hylden, men har trods dette valgt at deltage i eventet.

I motorsport kan det være svært at afgøre hvem der er bedst, da der køres mange forskellige klasser. Til Race of Champions er alle kørere lige, da de kører med det samme udstyr i samme type bil og derfor er det kørerens evner som er den afgørende faktor. Dette vil være en uvant situation for Ulrik, da han er vant til at konkurrere med sit familieteam mod fabriksteams på den europæiske scene.

Ulrik Linnemann håber at denne store begivenhed kan åbne nogle døre for ham, så han kan komme videre i karrieren som professionel racerkører. Han har lige nu en række spændende kontrakter der ligger åbne, hvor blot økonomien stopper ham fra at sætte underskriften på papiret.

På Ulrik Linnemanns instagram og facebookside vil der løbende blive lagt opdateringer op, når eventet afvikles lørdag d. 18 november.

Linnemann Motorsport


Læs mere om:
  • Ulrik Linnemann
  •