Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Sidste hjemmebaneløb for Mikkel O. Pedersen

Special Saloon 
29/09/17 

Mikkel O. Pedersen kører for sidste gang på FDM Jyllandsringen i år.
I weekenden kører Mikkel O. Pedersen for sidste gang i denne sæson race på dansk asfalt. På FDM Jyllandsringen deltager han i weekenden i den årlige DM-Finale, hvor han stiller til start i den grønne Porsche 911, som han senest scorede tre sejre med på Ring Djursland. Og han har en klar målsætning.
 

”Jeg kan nå at vinde titlen i GT-B-divisionen i Special Saloon Car, hvor vi fører mesterskabet. Det er planen, at jeg skal tage den titel, og det er da også det, der er målet,” siger Mikkel O. Pedersen. Han har også en mulighed for at score the double med to titler.

”Jeg kan stadig nå at vinde det samlede mesterskab på tværs af alle divisioner, men så skal heldet godt nok være med os, og det vil helt sikkert blive svært.”


For sidste gang i år starter Mikkel O. Pedersen på en dansk racerbane, når han deltager i DM-Finalen på FDM Jyllandsringen

Ved sine seneste optrædener på Ring Djursland har Mikkel O. Pedersen haft en klar målsætning om at angribe banerekorden. Det bliver dog ikke tilfældet i weekenden på FDM Jyllandsringen.

”At gå efter en hurtigere tid ville være sjovt, men vejret virker ikke til at være med os i denne weekend,” siger han. ”Vi har nogle regnvejrsdæk med, men vejrudsigten gør, at vi ikke vil satse på nye tørvejrsdæk. Det vil nok være spild, for sidste gang, hvor jeg kom på en omgangstid omkring 1.07, satte jeg faktisk tiden på brugte dæk.”


Inden han atter skal køre internationalt race i Porsche Supercuppen, skal Mikkel O. Pedersen afslutte sin danske sæson på FDM Jyllandsringen.

Ved finaleweekenden på FDM Jyllandsringen vil Mikkel O. Pedersen denne gang være omgivet af langt flere mennesker end normalt. Hans sponsorer er inviteret til løbet, hvor Kongensbro Kro og Harboe kræser om dem i paddocken, men også ude på racerbanen får racerkøreren fra Struer selskab.

”Teamets anden bil skal også luftes denne weekend,” fortæller Mikkel O. Pedersen. ”Det er Poul Lübbert, der skal køre den. Han har tidligere kørt race på banen og har også testet bilen. Jeg glæder mig til, at vi får to biler på banen og igen får besøg af den norske del af teamet, som kommer og hjælper hele weekenden.”

www.mikkelopedersen.com


Læs mere om:
  • Mikkel O. Pedersen
  • Jyllandsringen
  • 01/10/17 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her