Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Debut med potent fuldblods rallybil for Steen Johansen

DM Rally 
25/09/17 

Mon ikke at han gået derhjemme og vrikket med røven som en teenagerdreng, med glædens beruselse, at han til DM4/FTZ Rally Roskilde skulle debutere og fremvis hans nyeste rallyvåben, en ægte Skoda Fabia Super 2000, ex-fabriks bil.
 

Steen Johansen Rallying, har udskiftet deres Mitsubishi Lancer EvoX med en arrig 2 liters bil, med hårdtpumpet sugemotor, firehjulstræk og sekventiel gearkasse, en ægte racerbil, bygget til at angribe en ’special stage’ til rally, og Steen Johansen/Køge skulle have debut med bilen til sit hjemmerally, og med Suna Schwaen/Sorring i højresædet.

Bilen er flot dekoreret, og resten af sæson 2017 skal bruges til indkøring af bilen, og ved pausen var Steen allerede meget begejstret, ham smilede og var forført af begejstring over bilens potentiale.

Prøverne til DM4, var med Dyreskuepladsen som rallycentrum og som skulle køres 3 gange, en god prøve at køre sig ind på gearskifte, bremser og acceleration, og de andre prøver var gamle kendige, dog skulle de køres modsat, men godt for Steen at vænne sig til sin nye bil, i genkendelige omgivelser.

Slutresultatet blev, samlet 9’er generelt og 3’er i klassen DM point mæssigt, og foruden de gode point, så var glæden ved den nye bil ikke til at tage fejl af, han så nærmest nyforelsket ud, ham Steen Johansen.

Steen Johansen Rallying

Allan POST


Læs mere om:
  • Roskilde
  • 23/09/17 - Roskilde - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: