Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Jan Jacobsen: Tilfreds, trods alt

DM Rally 
25/09/17 

Kan man være tilfreds med en 3. plads i Gruppe E, samt andenpladsen i Opel Corsa Cuppen, svaret er faktisk JA, især hvis man lige analyser resultatet, prøve for prøve.
 

Jan Jacobsen/Holstebro og Kaj Mikkelsen/Sporup var sammen med servicemanden på dagen, Svend Åge Nielsen taget til Roskilde, hvor DM4/FTZ Rally Roskilde skulle afvikles. Rally hovedkvarteret var henlagt til Roskilde Dyreskuepladsen, her skulle der også køres en prøve, ja faktisk tre gange i alt.

Jan himself fortæller, ’Igen kørte min dejlige Opel Corsa OPC mekanisk perfekt, og både attack og noter og nedbremsninger sad lige i skabet, men prøven på dyreskuepladsen var mit waterloo, de mange 90 graders vinkelsving var ikke min kop the, men på de ’rigtige’ hastigheder prøver i løbet, der var vi meget konkurrence dygtige og hurtige, det er jeg meget glad for’.

Løbet var et minirally, med 55 kilometer hastighedsprøver og i alt 9 prøver, og heraf skulle prøven på dyreskuepladsen køres tre gange, det kostede tid.

Men det skal ikke pille pynten af klassens hurtigste mandskab, igen var det Marco Gersager/Jeannette Kvick i en tilsvarende Opel Corsa OPC, de vandt både gruppe E samt Opel Corsa Cuppen, det gav dem allerede inden årets sidste DM løb, den generelle sejr i Opel Corsa Cuppen.

Nu skal Jan’s Opel Corsa tjekkes op, så den er klar til især DM finalen i Ans, om en halvanden måneds tid, her skulle der gerne sluttes godt af, i både Opel Corsa Cuppen, og i Gruppe E regi.

Allan POST


Læs mere om:
  • Roskilde
  • 23/09/17 - Roskilde - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: