Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross

Ingen podieplacering i Letland til Linnemann

Rallycross 
20/09/17 

Ulrik Linnemann var ikke at finde på sejrsskamlen i Letland, da 5. afdeling af Europamesterskabet i Rallycross blev afviklet i weekenden. Selvom Ulrik efterhånden er en mand med en del rallycross erfaring, havde han ikke prøvet kræfter med BIKERNIEKI-banen i Letland. Det er første gang at SUPER1600 feltet har gæstet denne bane - så der var en del af kørerne der var i samme situation som Nordjyden.
 

Mødet med den Lettiske bane var en udfordring for de fleste heriblandt Ulrik. De gode omgangstider udeblev simpelthen. Herudover satte en kollision med en medkører også skår i glæden i kvalifikationsheat nummer 2.

Et lyspunkt var dog at Ulrik tilkæmpede sig en plads i den ene af weekendens semifinaler - med en 5. plads til følge. dette var desværre ikke nok til at sikre sig en billet til A-finalen. Dermed blev det kun til 7 EM point, og en nedgradering til en 4. plads i det samlede mesterskab.


(Foto: Johnny Loix)

Der resterer nu en enkelt afdeling, som skal afvikles i Tyskland d. 30 sept. og d. 1. Okt. Og med 13 point op til en podieplacering skal alt sættes ind på at hente et godt resultat, for at inkassere metal i denne sæson - kommer det fra Ulrik.

Linnemann Motorsport


Læs mere om:
  • Ulrik Linnemann
  •