Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Lille Calle udfordrer de fire store

Legend Car 
15/09/17 

Det er en lille mand, der vil være med blandt de store.
I denne sæson i OK MOBIL 1 LEGENDS CAR CUP har det især været Jonas Svensson, Rønde, Kasper Bruun, Ribe, Mathias Storbank, Give, og Michael S. Christensen, Grindsted, der har været de dominerende og kørt med de store resultater. Men Calle Helbo, der som Svensson er fra Rønde, har ikke opgivet at udfordre dem.
 

Det skal ske på det, der må betegnes som Calle Helbos hjemmebane. Den populære klasse fortsætter serien i weekenden på Ring Djursland.

I Night Race på Padborg Park viste Helbo, at han kan være med blandt de hurtigste i ”lynkineser-klassen”.

Han havde en toptid i træningen, og i kvalifikationen kørte han rundt i den 3. hurtigste tid. Hans hidtil bedste resultat i en tidtagning.

Fra en startplacering som nr. 18 kørte Calle Helbo sig frem til en 5. plads i 1. heat. Turbulens i 2. heat sendte ham tilbage fra en 3. plads til en 11. plads. Fra en startplads som nr. 5 i finalen kørte han sig frem til en dramatisk duel om at komme først over målstregen. Han kom over som 2’er, men lige efter ramte han vinderen, og de snurrede rundt og endte i græsset.

”Efter præmieoverrækkelsen blev jeg kaldt ind til dommerne. Jeg fik en tre sekunders tidsstraf, og det sendte mig ned på 7. pladsen. En total uforståelig straf”, har Calle Helbo skrevet på Facebook.

Men her i weekenden får lille Calle så igen chancen for at udfordre de store. Svensson, Bruun, Storbank og Christensen får måske selskab.

Poul Erik Thomsen


Læs mere om:
  • Calle Helbo
  • 17/09/17 - Ring Djursland - Legend Car
  •