Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Michael Christensen jagter revanche i Texas

FIA WEC 
15/09/17 

World Endurance ChampionshipEfter en uheldig påkørsel fra en deltager i sidste løb, er Michael Christensen og Kévin Estre opsat på revanche, når det lørdag aften dansk tid går løs med sjette afdeling i Sports Car World Endurance Championship (WEC) på Circuit of The Americas i Texas.
 

I forrige afdeling i Mexico City blev Michael Christensen påkørt af en anden klassedeltager, da denne skulle overhales med en omgang. Episoden betød både skader på bilen samt tabt tid i resten af løbet, som den dansk/fransk Porsche-duo sluttede på en skuffende femteplads.


(Foto: Porsche Media)

”Løbet i Mexico udviklede sig desværre til en bitter oplevelse, men vi har lagt hændelsen bag os og fokuserer nu på weekendens opgave i Texas. Vi har tidligere taget sejren her,” lyder det fra Michael Christensen.

Det seks-timers lange udholdenhedsløb afvikles på et topmoderne raceranlæg med forkortelsen COTA. Banen blev taget i brug i 2012 og lægger desuden asfalt til det eneste Formel 1-løb i USA.

”At køre i USA er altid underholdende. Og det gælder især for løbet i Austin. Banen her er både åben og udfordrende med hurtige sektioner, hvor du efterfølgende skal bremse hårdt ned. Det er aldrig kedeligt på banen”, fortæller danskeren, som har gode minder fra ørkenstaten.

”I 2014 blev jeg nummer tre i den amerikanske IMSA-serie, og året efter vandt vi løbet i WEC-serien på vej mod det samlede verdensmesterskab for Porsche. Men det er allerede to år siden, så nu er det tid til en ny sejr.” lyder det videre.

Hos danskerens fabriksteam (Porsche GT Team, red.) har man efterhånden fået et godt kendskab til den nye Porsche 911 RSR, som blev taget i brug til denne sæson. Efter en række podieplaceringer er troen på en samlet sejr spirende.


(Foto: Porsche Media)

”I WEC-serien har vores nye Porsche stadig sin første sejr til gode, og både vi, samt søsterbilen kæmper indædt for at være dem, som leverer den. Hele teamet knokler benhårdt for at være optimalt forberedt, og med lidt held og en god strategi kan det blive en rigtig god weekend i Texas. Potentialet er bestemt til stede” slutter danskeren.

www.michaelkchristensen.com


Læs mere om:
  • Circuit of the Americas
  • 16/09/17 - Circuit of the Americas - FIA WEC - FIA VM
  •