Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC Formel 4

Så er der fart over Nicklas Nielsen igen

ADAC Formel 4  
14/09/17 

Racerkøreren Nicklas Nielsen er ovenpå igen efter et alvorligt uheld på Nürburgring for halvanden måned siden. Formel 4-raceren er bygget op igen, og nu skal der køres flere løbssejre hjem.
 

Danske Nicklas Nielsen satser på at gøre en rigtig god figur og lægge et fundament for sin fremtidige karriere som racerkører, når man i de næste to løbsweekender afgør det tyske ADAC Formel 4-mesterskab på først Sachsenring og dernæst Hockenheimring.

- Jeg har haft en god sæson indtil begyndelsen af august, hvor jeg blev påkørt på Nürburgring, så bilen kippede helt rundt og blev totalskadet. Det satte mig en del tilbage i forhold til det tyske mesterskab, så jeg går benhårdt efter at vinde løbene i de kommende weekender, siger 20-årige Nicklas Nielsen fra Hørning.

Hurtigst på testkørsel
Det er hans anden sæson i tysk motorsport, og han kører i år for US Racing, der ejes af Gerhard Unger og den tidligere F1-kører Ralf Schumacher.

- Selvfølgelig var det ærgerligt med det uheld, men nu er der også kommet en ny motor i bilen, og jeg føler mig helt klar til sæsonens sidste løb. Vi har kørt testkørsler på begge baner, og jeg var den hurtigste UC Racing-kører på Sachsenring og næsthurtigst på Hockenheim, fortæller Nicklas.

Heller ikke resten af Europa er sluppet for de massive regnmængder, som er væltet ned over Danmark de seneste uger. Vejrudsigten ser lovende ud for Sachsenring i den kommende weekend, men giver det regnvejr, gør det ikke så meget. Nicklas kan nemlig godt lide at køre på våde baner, og han kører ligeså godt på regnvejrsdæk som på almindelige dæk.

Vil gerne en klasse op næste år
Samtidig med forberedelserne til sæsonens 6 sidste løb, er Nicklas begyndt at se fremad til den kommende sæson og sin fortsatte karriere som racerkører. Han er uden diskussion en af disse års største motorsportstalenter, men det er ikke tilstrækkeligt, når man er racerkører.

- Efter 2 sæsoner i Formel 4 føler jeg mig klar til at gå en klasse op. Uanset om det bliver i en Formel-bil eller i GT-klassen, er det en forudsætning, at jeg forøger mit sponsorbudget en hel del. Jeg har mange og gode sponsorer, som har fulgt mig siden gokarttiden, og ud over deres uvurderlige hjælp, så er der også skabt mange personlige relationer til dem, siger Nicklas Nielsen.

Han har ved siden af motorsport arbejdet på noget nær fuld tid som chauffør hos en af sine sponsorer, nemlig virksomheden Doorsystem i Hasselager.

www.racingfornicklasn.com


Læs mere om:
  • Nicklas Nielsen
  • Sachsenring
  • 17/09/17 - Sachsenring - ADAC Formel 4
  •      D4 Enterprise Solutions