Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Suveræn vinder i flot comeback

Legend Car 
02/09/17 

Han gjorde det sgu. Kasper Bruun kom tilbage i mesterskabskampen i OK MOBIL 1 LEGENDS CAR CUP, da han i 1. heat i Night Race på Padborg Park gjorde et fantastisk comeback. Begravet helt nede i motorrummet efter en motor, der havde været i brand, og efter en tidtagning, der viste, at han trods superhurtigt mekanikerarbejde ikke helt havde genfundet det rigtige set up, så sprang han op igen og var helt utrolig i 1. heat.
 

Kasper Bruun startede tilbage som nr. 11, men det tog ham kun tre omgange, så var han i spidsen for Legend-feltet, og der blev han i suveræn stil. Han var ganske enkelt urørlig og kom over stregen syv sekunder før nr. 2.

Det blev Mathias Storbank, der for alvor er tilbage med en den topspeed, han indledte sæsonen med. Han startede helt tilbage som nr. 19 i10. startrække, men alligevel kørte han sig frem til en 2. plads.

Også Jonas Svensson, der startede i side om side med Storbank, viste topklasse, og omgang efter omgang lå han i en tæt duel med Michael S. Christensen, der dog kom over stregen som 3’er, mens Svensson blev 4’er.

Med Calle Helbo på 5. pladsen var det top-kvintetten i OK MOBIL 1 LEGENDS CAR CUP, der igen viste deres overlegenhed.

Legend-klassen skal ud i 2. heat 19.50, hvor det begynder at blive dunkelt på Padborg Park. Et stort publikum venter på næste afsnit i charmetroldenes lynkineser-race.

Brian Staal


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 02/09/17 - Padborg Park - Legend Car
  •