Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Endnu en Kevin, der kører stærkt

Supertourisme 
02/09/17 

Kevin er et rigtig godt navn i dansk motorsport. På den internationale scene er det Kevin Magnussen, men i OK MOBIL 1 DST er der også en Kevin, der kan køre stærkt.
 

Det var dog en helt tredje Kevin, der triumferede i 2. heat i Night Race på Padborg Park. Kevin Verner kom hurtigt i spidsen for feltet i superklassen, og der blev han lige til han som den første så det ternede flag.

Han kom bestemt ikke let til sin sejr. Frederik Nymark, der åbenlyst befinder sig godt denne lørdag på Padborg Park, var flere gange op på siden af den førende, men Kevin Verner viste koldblodighed og masser af racekraft, og han vandt.

Christian Loft og Molly Pettit startede i første række, men for køreren fra Drammen i Norge blev det den helt store skuffelse. Hun blev ramt allerede efter få hundrede meter, og så var løbet slut for hende. Selv om Loft blev på banen, kunne han ikke hamle op med de hurtigste.

Bag den tætte duel mellem Kevin Verner og Frederik Nymark leverede de to Team Prego-kørere også et fantastisk race, som Jesper Egebart fik lyst til at være med i, og det blev race i topklasse mellem de tre, der først blev afgjort på selve målstregen, hvor Nykjær pressede sig forbi og var 15 centimeter foran Ole Petersen.

En sort lørdag for Kevin Rossel blev lyst op i mørket, da han kørte fra en startplads langt tilbage i feltet og kørte sig frem til en 6. plads. Han har ikke opgivet at komme med helt frem i finalen.

Men det er altså den anden Kevin med efternavnet Verner, der foreløbig er aftenens stjerne i nattens race.

Brian Staal


Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Padborg Park
  • 02/09/17 - Padborg Park - Supertourisme
  •