Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Supertourisme

Duel er ikke for tøsedrenge

Supertourisme 
30/08/17 

De er ikke just de bedste venner. Frederik Nymark fra Hadsten og Ole Petersen fra Bredebro har været ude i dramatiske dueller, der bestemt ikke er for tøsedrenge. Rivaliseringen mellem de to har flere gange givet rystelser i OK MOBIL 1 DST, og i lørdagens Night Race kan det igen komme til et tæt opgør mellem de to.
 

Både Nymark og Petersen er med helt fremme i denne sæson, og meget står på spil for dem i det Night Race, hvor afgørelsen først falder efter mørkets frembrud.

Frederik Nymark kører også med i en GT3-klasse i Tyskland i en BMW M6, og han var flot med fremme på den berømte Nürburgring. Han kommer således til Night Race med masser af selvtillid.

Han vil dog ikke kunne nøjes med en duel med Ole Petersen.

- Selv om jeg ved, at Ole Petersen nu kan køre rigtig stærkt. Det kan Kevin Rossel også, men jeg skal først og fremmest holde øje med Michel Nykjær, som jeg deler 1. pladsen med i OK MOBIL 1 DST.

Frederik Nymark kan faktisk også finde på at sige noget pænt om Ole Petersen. Selv om han mange gange har bandet ham langt ned i helvede.

- Vi kører begge i en V6-udgave af supertourisme-raceren i denne sæson, og det har på en måde forenet os, så faktisk har vi det meget godt med hinanden lige nu, men ingen skal være i tvivl om, at på banen giver vi ikke hinanden så meget som en millimeter plads i kampen om at komme først, siger Frederik Nymark.

Det bekræfter Ole Petersen, der i denne sæson kører bedre end nogensinde og nu er med helt fremme.

- Nymark og jeg har virkelig været oppe at slås på banen, og der er blevet skældt og smældet uden for banen efter løb, men hvis vi skal helt frem, så kan vi ikke nøjes med at slås indbyrdes. Der er flere, der vil køre om kap helt fremme, og det er et mesterskab, der nu står på spil, siger Ole Petersen.

Frederik Nymark og Ole Petersen udgør sammen med Michel Nykjær, Næstved, Kevin Rossel, Vejle, og Kevin Verner fra Silkeborg den kvintet, der er favoritter i lørdagens Night Race.

Night Race fra Padborg Park sendes på de regionale tv-kanaler 16.15-18.00 og 19.45-22.10, og det bliver med Claus Elgaard og Thomas Wulff som kommentatorer.

Poul Erik Thomsen


Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Ole Petersen
  • Padborg Park
  • 02/09/17 - Padborg Park - Supertourisme
  •      ASETEK SIMSPORTS