Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Michelle Gatting: ”Det var to ydmygende omgange”

DTC 
25/08/17 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipFinalen blev indledt med en føring, og det lignede længe en podieplads til Michelle Gatting, da årets femte finale i MASCOT Danish Thundersport Championship blev kørt på FDM Jyllandsringen. I stedet endte det med en skuffende 11. plads, da hun til sidst var chanceløs med regnvejrsdæk på sin Ford Mustang på en knastør racerbane.
 

”Vi havde først regn, så tørvejr, og så begyndte det at dryppe op til starten af finalen. Det endte med, at vi satte regnvejrsdæk på, men da jeg kom ud på banen, stod det klart, at banen var for tør til regnvejrsdæk. Jeg kunne se, at det ville blive 12 rigtigt lange omgange,” siger Michelle Gatting.


I starten af finalen gik Michelle Gatting i front
(Foto: Torben Weber Andersen)

”Men jeg fik en god start på finalen. Jeg førte, men blev overhalet af Kasper H. Jensen. Det var lidt svært at holde ved ham, for jeg var kørt ud med et dæktryk, som ikke passede til de forhold, vi kørte under. Det var et spil. Men da jeg havde overgivet føringen til Kasper, troede jeg, at jeg kunne holde andenpladsen.”
Da der var tre af de 12 omgange tilbage af finalen, indtog Michelle Gatting stadig andenpladsen, men konkurrenterne nærmede sig bagfra.

”Jeg kunne se Kris Nissen og Christian Sørensen i mine spejle,” fortæller hun. ”Jeg følte mig til sidst bare som passager i bilen, for den sejlede rundt, og jeg måtte bare overlade pladserne. Det var to meget ydmygende omgange. Det var bare nederen, at de kom flyvende, og de kørte ind i mig, fordi jeg lå i vejen. Det var ærgerligt, for vi var lige kommet godt op i mesterskabet igen.”

Slutresultatet blev blot en 11. plads efter at de forudgående heats havde udløst en tredje- og en fjerdeplads.

”Det blev både en god og en dårlig weekend,” siger Michelle Gatting. ”Vi har fundet et rigtig godt setup til tørvejr og regnvejr. Når det enten er det ene eller det andet, har vi farten, og jeg håber, at finalen bliver i tørvejr. Vi har fundet nogle gode ting, havde håbet på at få en pokal, men det blev det ikke til!”

facebook.com/msgatting


Læs mere om:
  • Michelle Gatting
  • Jyllandsringen
  • 20/08/17 - Jyllandsringen - DTC
  •