Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

ELMS

Morten Dons: Godt forberedt til Paul Ricard

ELMS 
22/08/17 

På en af verdens længste langsider kommer Morten Dons i weekenden til at passere 280 km/t, når han deltager i fjerde afdeling af European Le Mans Series på Paul Ricard-banen i det sydlige Frankrig. Den tidligere Formel 1-bane byder på høje hastigheder og teknisk krævende sving - en kombination som passer danskeren perfekt.
 


(Foto: Xynamic Automotive Photography)

- Jeg har været på banen en del gange efterhånden, og Paul Ricard er bestemt blandt favoritterne i min bog, fortæller Morten Dons, og fremhæver den sidste del af banen som særligt underholdende:

- Vi kommer blæsende med godt 280 km/t ud ad langsiden, slækker en tusindedel på speederen før vi kører gennem Signes-kurven med lige omkring 250 kilometer i timen. Kort efter skal der bremses - hårdt - for at nå ned i hastighed til et skarpt højresving. Det kan sammenlignes lidt med når en golfspiller slår det perfekte slag; det giver også en helt særlig fornemmelse i maven…


(Foto: Xynamic Automotive Photography)

Forud for løbet har Morten og RLR Msport-teamet brugt en dag på banen for at finpudse bilens opsætning. Det skulle gerne højne chancerne for et godt resultat i weekenden:

- Konkurrencen er vanvittigt høj i år, og det betyder at vi er nødt til at være ordentligt forberedt inden løbet. Vores budget tillader ikke samme testprogram som andre teams i feltet, men hårdt arbejde og passionerede folk på bilen gør stadigvæk en forskel. Vi skal nok stå stærkt i de næste par løb.


(Foto: Xynamic Automotive Photography)

Som altid kan løbet følges direkte søndag fra kl. 13.00 på www.europeanlemansseries.com/en samt på TV-kanalen Motors TV.

Morten Dons Racing


Læs mere om:
  • Morten Dons
  • Paul Ricard
  • 27/08/17 - Paul Ricard - ELMS
  •      ASETEK SIMSPORTS