Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Jan Magnussen er tilbage i MASCOT DTC-feltet

DTC 
17/08/17 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipDe unge talenter Lasse Sørensen og Kasper H. Jensen fører inden GP Danmark
Det koster dyrt at må sidde over i en afdeling af MASCOT Danish Thundersport Championship. Det kan Jan Magnussen, Roskilde, skrive under på. For to uger siden havde han forpligtelser for sin amerikanske arbejdsgiver Corvette Racing, og det betød, at han ikke kunne være til start i den seneste afdeling.
 

I stedet var det Lasse Sørensen, Svenstrup, og Kasper H. Jensen, Hinnerup, som triumferede, og da de sluttede finalen ved Copenhagen Historic Grand Prix på Bellahøj Park som nummer 1 og 2, rykkede de frem i toppen af tabellen. Her deler de førstepladsen inden weekendens GP Danmark på FDM Jyllandsringen.


Jan Magnussen var med fremme ved sin seneste DTC-start. I mellemtiden har bl.a. Kasper H. Jensen (6) og Lasse Sørensen (95) overhalet ham i toppen af tabellen
(Foto: Henning Smed)

Til gengæld betød Jan Magnussens fravær, at han rutsjede fra første- til femtepladsen i mesterskabet. Foran sig har han også Mikkel C. Johansen, Slagelse, og Frederik Schandorff, Rønde.

Men nu er den tidligere flerdobbelte mester tilbage i feltet, og han vil gøre sit for at kæmpe sig tilbage mod toppen af tabellen. Et godt udgangspunkt vil være en top-tid i tidtagningen lørdag eftermiddagen, for så kan han starte blandt de forreste, når det første kvalifikationsheat køres søndag klokken 12.30. Senere følger endnu et kvalifikationsheat, inden den afgørende finale skydes i gang søndag klokken 15.10.

Jan Magnussen er dog ikke den eneste kører, som vender tilbage til DTC-feltet. Det gør Max Klinkby-Silver, Martofte, også. Han leverede en imponerende DTC-debut tilbage i april og skal nu have sin blot anden DTC-start for Team Flexlease / Strøjer Tegl. En debutant bliver det dog også til denne gang på FDM Jyllandsringen. Det er Jacob Mathiassen, Hobro, som efter en sæson i britisk GT-racing skal prøve kræfter med den hårde DTC-klasse.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Jyllandsringen
  • 20/08/17 - Jyllandsringen - DTC
  •