Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Rallycross - DM

Motorsportsfestival 2017 på Ørnedalsbanen

Rallycross - DM 
31/07/17 

Peder og Volvo’en er igen fit for fight. Siden sidst har teamet været i Sverige og hente en ny motor, så den traditionsrige Motorsportsfestival skal bruges til, at lære motoren at kende og køre den til.
 

Dette mener Peder, at det gøres bedst ved at sætte hurtigste tid i både 1. og 2. heat. Peder er meget tilfreds med motoren, og kan nu holde lidt fri indtil om lørdagen hvor de sidste heat, samt finalerne køres.


(Foto: Hoffmann Foto)

Lørdagens heat starter med silende regn, og Peder får ikke det rigtige greb i banen og ender på en sidste plads.
I 4. heat bliver teamet enige om at spare bilen, da det stadig øser ned og mudder og ler kommer ind alle steder i både bil og motor. Så derfor meldes der fra.


(Foto: Hoffmann Foto)

Da det bliver tid til semifinalen går koblingen desværre i stykker. Så endnu en gang ender løbet på en uheldig måde for Peder og teamet.

Igen igen skal Peder hjem og skille motor og kobling ad for at se på hvor store skaderne er. Der er en formodning om, at det forhåbentlig bare skal renses for mudder.


(Foto: Hoffmann Foto)

Peder håber på at blive klar til næste løb, som er NEZ / Nordic X på Nysum banen den 19. august.

Peder T. Rallycross Team
Majken Langhoff


Læs mere om:
  • Ørnedalen
  • 30/07/17 - Ørnedalen - Rallycross - DM - DM
  •      ASETEK SIMSPORTS