Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Rallycross - DM

Ulrik Linnemann på startlisten til nordjysk motorsportfestival

Rallycross - DM 
20/07/17 

I uge 30 lukker Ørnedalsbanen, syd for Frederikshavn, vanen tro op for Danmarks største offroadløb. Ca 250 kørere er tilmeldt i klasserne folkerace, crosskart og Rallycross.
Himmerlændingen og Rallycross-esset Ulrik Linnemann har endelig fået hul i EM kalenderen, og vil deltage i den 4. afdeling af DM i Rallycross, som afvikles fredag og lørdag den 28. og 29. juli.
 

”Det er nu altid dejligt for mig og teamet, når vi har tid til at køre lidt ræs herhjemme. Det er vigtigt at vi også kan give en lille smule tilbage, til alle dem der strækker sig langt for at støtte os når vi kører i EM-serien.” fortæller Ulrik Linnemann


”Frida” er navnet på Linnemann Motorsports Peugeot 208, der dagligt brøler rundt på de europæiske rallycrossbaner
(Foto: Linnemann Motorsport // Johnny Loix)

Den nordjyske topkører oplevede ved seneste EM-runde i svenske Höljes desværre store motorproblemer, der gjorde det umuligt at konkurrere om finalepladserne. Det blev til en samlet 8. plads, og det er bestemt ikke noget Linnemann samler på.

”I Sverige oplevede jeg store problemer med mine 2 konkurrencemotorer. Den ene sprang tandremmen allerede under træningen, og det viste sig senere at der var en fejl i topstykket på min reservemotor, som resulterede i et alvorligt effekttab. Det er ærgerligt, fordi det kostede os måske føringen i Europamesterskabet.” konstaterer Linnemann.


Ulrik Linnemann stiller til start ved DM på Ørnedalsbanen for første gang i 4 år
(Foto: Linnemann Motorsport // Frida Loix)

Det vil derfor ikke være muligt at opleve Linnemanns ”Frida” i det vanlige Super 1600-trim ved Motorsportsfestivalen, da begge motorer er skippet afsted til den hollandske motortuner, der arbejder på at udbedre problemerne. I stedet har man klargjort en ældre 2 liters motor og monteret i Peugeot'en forud for DM-løbet.

”Det var enten dét, eller en udeblivelse. Jeg har en Peugeot 306 Maxi stående, som vi har taget motoren fra. Jeg vil derfor stille op i 2-liters klassen og forsøge at gøre det så godt som muligt der. Vi har lavet en del ændringer på bilen, som vi skal have prøvet af og derfor er det vigtigt for mig at komme ud at køre bilen forud for EM-runden i Frankrig den 2. og 3. september. Det skal nok blive sjovt alligevel og jeg vil gøre hvad jeg kan for at publikum får noget for deres penge!” slutter Ulrik Linnemann

Dette er derfor en varm anbefaling om at besøge Ørnedalsbanen i uge 30. Der er aktiviteter for hele familien fra onsdag til lørdag.

Linnemann Motorsport


Læs mere om:
  • Ulrik Linnemann
  • Ørnedalen
  • 30/07/17 - Ørnedalen - Rallycross - DM - DM
  •      ASETEK SIMSPORTS