Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Rally Sprint

Fantastisk prøve, fantastisk turnering, fed Porsche

Rally Sprint 
02/07/17 

Jørgen Hansen/Fjenneslev, Hansen Racing kører Yokohama Mesterskabet i både Øst og Vest udgave, på denne søndag (25/6), der var det 2. afdeling af Vest turneringen, rammerne var i Ringkøbings østligste industri område, prøven en genganger fra sidste år.
 

Den har både fart og meget krøllede passager, og det var tørvejr, også selvom det regnede da hele Hansen Racing ankom, Winnie Hansen, codriver (Brønshøj), og mekker’ sjakket Morten, Helge og Oliver.


(Foto: Allan Post)

-og det hele startede med samme procedure, Jørgen kørte prøven rundt på hans løbehjul, og iagttog prøvens sving, kurver, hældninger, det hele omsat ’mellem Jørgens øre’, der er ikke noget tilfældigt over Jørgens opladning og forberedelse til løbet, indsatsen skulle nu lavet til et fornuftigt slutresultat, jooo, en sejr kræver omhu hele vejen rundt i teamet.


(Foto: Allan Post)

Prøven er ’langsomst’ rundt i de første to heat, mod uret, og ligesom sidste år, så er det den vej rundt som passer Jørgen dårligst, læg dertil at han er en dårlig starter, så nu var det en kamp op af resultatlisten herfra, en snurretur i første heat var heller ikke et hit inde i Porsche kabinen!


(Foto: Allan Post)

JH, ’prøven er bedst og sjovest med uret, altså i 3 og 4 heat, men Yokohama er jo fantastisk skruet sammen, der er to forskellige prøver på samme område, og så er det lige, om man bedst kan lide datteren eller moderen’

’Jeg fandt noget rytme og fart, men desværre først til det sidste heat, det mest positive i dag, er at vi dog fik gode point med hjem herfra’


(Foto: Allan Post)

Dog er drivmidlet stadig det samme for manden som har passeret de 70 år, ’benzinen går i blodet på mig, og bliver mit brændstof, det er der aldrig nogen som kan lave om på’!

’Prøven passer ellers fint til min Porsche 997 GT3, men med det stærke felt, så er der altså ikke råd til at syvsove, man skal være knivskarp fra første kørte meter, og JA, det var jeg jo så ikke i dag!


(Foto: Allan Post)

Man kan godt tanke selvtillid, selvom man ikke vinder til sidst, en 5. plads i klassen og den samlede 7. plads, blev det til for Jørgen og Winnie og den vidunderlige fede Porsche, dagens optur var lidt point til mesterskabet i Vest regi, resten skal bare i bogen, -sket er glemt-, der kommer et nyt løb, og det har Jørgen allerede tunet fokus ind på!

Tjek rallyresult – Yokohama Vest 2 – Ringkøbing, her er dagens resultat, heat for heat

Allan POST


Læs mere om:
 • Jørgen 'Gamle' Hansen
 • Ringkøbing
 • 25/06/17 - Ringkøbing - Rally Sprint
 •  
   

  Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS