Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Supertourisme

Top-5 kører om mesterskabet

Supertourisme 
25/06/17 

Manden bag superklassen i dansk motorsport og ejer af Padborg Park, Tom Pedersen, kan ikke ønske sig det bedre. Når OK MOBIL 1 DST igen starter motorerne efter en lang sommerferie med Night Race lørdag den 2. september på Pedersens bane i det sønderjyske, er det med en Top-5, der fortsætter i den fortættede spænding om mesterskabet
 

Efter fire af de syv afdelinger i Danish Supertourisme 2017 ser det ud til, at Nymark, Nykjær, Rossel, Petersen og Verner afgør mesterskabet mellem sig. Det kan ikke blive mere spændende.

Efter at afgørelser på protester har reguleret stillingen, er det nu Frederik Nymark fra Hadsten, der fører med 263 points. Han er dog ikke alene på 1. pladsen. Michel Nykjær fra Næstved har også 263 points. Kevin Rossel fra Vejle står noteret til en 3. plads med 237 points, men også Rossel må dele sin placering med en konkurrent. Ole Petersen fra Bredebro er også oppe på 237 points.

Superklasse-debutanten Kevin Verner fra Silkeborg har lige så stille sneget sig med ind i Top-5. Han er med 235 points kun sølle to points fra Rossel og Petersen.

Kenneth Jensen, Randers, er den, der har den største chance for at komme op i top-kvintetten. Han er på 6. pladsen med 194 points. Det er er 20 points flere end Jesper Egebart, Vejle, på 7. pladsen, mens Mikkel Mac, København, efter en suveræn præstation på Rudskogen har kørt sig ind i Top-8 med 159 points, selv om han ikke har været med i alle afdelinger.

René Rasmusen fra Frederikssund er efter 1. halvleg i OK MOBIL 1 DST på en 9. plads med 145 points, og dermed fører han i AM-klassen.

Frederik Nymark har måske endnu ikke nået den ønskede topfart, men han har været konstant med fremme. Michel Nykjær lignede én, der ville få svært ved at forsvare sit mesterskab fra 2016, men han viser nu virkelig sin klasse. Rossel har vist, at han kan være hurtigere end alle andre, men han er også kørt ind i uheld og egne fejl. Ole Petersen kører sin hidtil bedste sæson og har nu for alvor meldt sig ind i mesterskabsdramaet. Kevin Verner har på rekordtid klaret omstillingen fra Legend Car til Danish Supertourisme, og han er den store overraskelse i Top-5.

Efter sommerpausen fortsætter superklassen i Night Race, og efter endnu en weekend på Djursland, så køres finalen i begyndelsen af oktober på Padborg Park. Alt tyder på, at det virkelig bliver en finale, hvor mesterskabet først afgøres i en power-afslutning.

Danish Supertourisme


Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Kevin Rossel
  • Kevin Verner
  • Michel Nykjær
  • Ole Petersen
  • Padborg Park
  • 02/09/17 - Padborg Park - Supertourisme
  •      ASETEK SIMSPORTS