Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Danmarksmestrene fra Gånsager klar til at jagte nye top placeringer i DEC

Danish Endurance
Championship 

22/06/17 

DEC - Danish Endurance ChampionshipDe regerende Danmarksmester i Danish Endurance Championship fra Team Gånsager, stiller på lørdag op i 4 timers løbet i DEC serien, nede på Padborg Park til midsommerløbet.
 

Team Gånsager har valgt at gøre come back til DEC. Holdet der sidste år sikrede sig danmarksmesterskabet i den sidste afdeling på Padborg Park, har til i år valgt at tage en halv sabbat sæson, derfor var teamet ikke med på Ring Djursland eller Rudskogen i Norge tidligere i år.


(Foto: Gulmark Photo)

Nu er DEC serien så kommet hjem til seriens hjemmebane Padborg Park, som også er hjemmebanen for Team Gånsager, hvilket selvfølge betyder at Team Gånsager er med igen. Søren H. Lauridsen og Kenneth Jerkel vil være at finde bag rattet i den røde Suzuki Swift, det var også den kombination som hjemtog titlen i 2016. Om Team Gånsager også har en tredje køre med i bilen på lørdag er endnu uvist.

Efter som at holdet kun køre en halv sæson i år, er holdet også godt bevist om, at man nok ikke kommer til at genvinde mesterskabstitlerne fra 2013 og 2016. Alligevel vil holdet kæmpe for at opnå den maksimale placering på podiet, som nu er mulig denne weekend. En podieplads er helt klart målet, og gerne den øverste, lyder det målrettet fra hele holdet.


(Foto: Gulmark Photo)

For både Søren og Kenneths vedkommende, er weekendens DEC løb på Padborg Park, sæsonstart på dette års banesports sæson. Kenneth var dog til start ved DHB 2017, som også blev kørt tidligere på måneden på Padborg Park. Her var det i 201-meters drag race konkurrencen.

Løbet køres på lørdag, der er tidtagning klokken 09:00 Og løbet sættes i gang klokken 13:05 og flages af igen 4 timer senere. Klokken 18:00 er der så præmieoverrækkelse, og her skulle Team Gånsager meget gerne være at finde på med på podiet, gerne helt øverst!

Team Gånsager


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 24/06/17 - Padborg Park - Danish Endurance Championship
  •