Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Dejligt at gå på sommerferie som toer i mesterskabet

DTC 
16/06/17 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipSelv med en del bøvl med raceren i weekenden på Ring Djursland fik regerende U21 danmarksmester Frederik Schandorff alligevel mindsket et potentielt alvorligt pointtab med velovervejet og præcis kørsel. Schandorff kan dermed gå på sommerferie som toer i mesterskabet, bare 17 point efter Jan Magnussen, der ikke stiller op til næste afdeling af DTC ved Copenhagen Historic Grand Prix.
 

Der skal ikke mange point på kontoen for Schandorff til at gå forbi i mesterskabet. Samme Magnussen var i finaleheatet i så hård konkurrence med en forankørende, at han fik taget Schandorff med sig i et uheld der kostede mindst en plads.

Det var en sjov, men lidt frustrerende weekend for Frederik Schandorff på Ring Djursland. På favoritbanen havde alle sat næsen op efter sejr(e). Et hårdnakket problem med speederkablet ville dog ikke lade sig løse gennem samtlige kørsler Team LM Racings førstekører gennemførte. Alligevel klarede han placeringerne 6, 3 og 5, hvilket må siges at være imponerende, når teknikken for alvor driller.

Frederik Schandorff: ”Det var fedt at køre på Ring Djursland igen, der var rigtig mange mennesker forbi som jeg kender og som følger min karriere og det er altid super fedt at opleve. Det tekniske problem var, at når jeg bremsede lige før svingene, slap speederkablet ikke helt. Det vil sige, hvor jeg normalt kunne bremse bilen til den korrekte fart, blev bilen ved med at skubbe. Jeg blev derfor nødt til at bremse tidligere og miste momentum.

Det er selvfølgelig skuffende, men vi har i løbet af ugen gennemført vores debriefing med hele teamet, og vi er enige om at weekenden på Ring Djursland var sjov, men ikke god nok. Stemningen i teamet er fantastisk god, vi har skrevet ”Team Spirit” på bagvingen. Lars (Mogensen, red.) sørger virkelig for at alle har det godt, og det kan mærkes hele vejen rundt. Så vi har allerede rejst os igen som team, og nu kigger vi fremad mod Copenhagen Historic Grand Prix. Under omstændighederne kan jeg ikke andet end være tilfreds med mine placeringer som 6., 3. og 5. men vores sejrssult er på ingen måde mættet, både teamet og jeg vil ud og tage de sejre vi ved vi kan.

Jeg har en del sponsorarbejde og et enkelt besøg ved et team i udlandet over sommeren, men en lille smule ferie bliver det nok også til.
God ferie til alle fra mig i hvert fald.”

Olav Langdahl


Læs mere om:
  • Frederik Schandorff
  • LM Racing
  • Ring Djursland
  • 11/06/17 - Ring Djursland - DTC
  •