Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Supertourisme

Så viste Mikkel Mac sin klasse

Supertourisme 
18/06/17 

Wow. What a race!
Fronten var malet i orange, da starten gik til 1. heat i OK MOBIL 1 DST på Rudskogen. Henrik Jansen fra Team Roskilde Racing startede forrest, mens teamkollega Mikkel Mac startede fra en position i anden række. Jansen kom godt fra start, og det samme gjorde Mac. Og Jansen viste, at han ikke bare ville overlade føringen til en angribende Ole Petersen.
 

Henrik Jansen holdt til presset de første fire omgangen. Med en bedre nedbremsning kom Ole Petersen fra Team Prego Racing forbi den førende orange supertourisme-racer fra Roskilde, og det blev en anden orange bil, der smuttede med forbi og kom op på 2. pladsen, og Michel Nykjær lå lige efter Mikkel Mac og blev ny 3’er.

Fra sin 4. plads kunne Henrik Jansen gennem sin frontrude se at superrace, hvor Ole Petersen først lignede en sikker vinder, men han kunne ikke holde sin speed. Det kunne Mikkel Mac derimod, og han overtog føringen, mens Michel Nykjær også kom forbi sin teamkollega fra Prego Racing.

Mikkel Mac viste endelige hele sin supertourisme-klasse. Han kørte et fremragende race og vandt 1. heat på den norske bane med Michel Nykjær lige efter sig. Netop Michel Nykjær har fået en helt forrygende begyndelse på søndagen i det norske, og han er nu rykket op på 2. pladsen i den samlede stilling i Danish Supertourismes OK MOBIL 1.

For Kevin Rossel blev formiddagens løb den helt store nedtur. Efter tidtagningen var han kommet i spidsen for serien, men han udgik efter blot to omgange i 1. heat, og han røg fra en 1. plads i serien og ned som 3’er.

Selv om Frederik Nymark heller ikke havde noget stort heat, så sluttede han dog på en 8. plads, og med 13 points er han igen Top-1 i supermesterskabet. Nok så vigtigt. Han skal nu starte i poleposition i 2. heat med store muligheder for at score mange points, mens Kevin Rossel fra feltets bagende skal ud og over overhale syv biler bare for at komme i points’ene.

Kevin Verner sluttede som 5’er med Nicki Kristensen og Rene Rasmussen lige efter sig. Kenneth Jensen lå til en rigtig god placering, men en lille rundtur i et af de sidste sving sendte køreren med eget team ned på 11. pladsen.

Der venter kørerne endnu et heat og en finale på Rudskogen.

Danish Supertourisme


Læs mere om:
  • Rudskogen Motorsenter
  • 18/06/17 - Rudskogen Motorsenter - Supertourisme
  •      ASETEK SIMSPORTS