Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 5

Casper T. Hansen vinder alle 3 heats i anden afdeling DM i Formel 5

Formel 5 
12/06/17 

Det unge motorsportstalent Casper T. Hansen fra Roskilde som i sæsonen 2017 deltager i Formel 5, som tidligere hed Formel Ford, bilerne har i denne sæson fået front og bagvinge, hvilket gør at der kan køres stærkere i svingene og der kan bremses meget senere.
 

I 2017 sæsonens anden løbsweekend 10. - 11. juni på Ring Djursland, vandt Casper T. Hansen alle 3 heat og satte bedste tid i tidstagningen og startede der med i første position for Formel 5. der var ændret på reglerne til denne weekend, således at Formel 5 startede i samlet med den større klasse Formel 4, hvilket gave nogle store udfordringer for kørerne. Den at samlet og mixet start, hvor Formel 5 og Formel 4 kørte side om side skabet mange spændende dueller, men også en del uheld, så der vare gult flag og Safety car i alle heats, trods dette lykkes det Casper T. Hansen at vinde alle tre heats.

Casper T. Hansen fører kampen om Danmarks Mesterskabt med maximum point, da han har vundet alle heats i sæsonen end til videre.


En glad og stolt Casper T. Hansen, med sin Formel 5 racer

I 2. heat blev Casper T. Hansen påkørt bagfra og måtte gennemføre heatet med en beskadiget hækvinge og et bukket baghjulsophæng, men på trods af at racerne ikke kørte optimalt lykkes det at holde føringen.


Beskadiget hækvinge og baghjulsophæng
Mellem 2. og 3. heat, havde mekanikerne travlt med at få repareret raceren, og den var helt klar til finalheatet, som blev vundet meget sikret, det lykkes undervejs i løbet at overhale flere Formel 4 racere.

”Det har været en spændende weekend med mange udfordringer, det er første gang jeg har kørt race på Ring Djursland, og vi var udfordret med skaden på raceren, men alt kom til at gå op. En kæmpe tak til teamet, sponsorerne og tilskuerne. Jeg ser nu frem til den næste løbsweekend, som er på Padborg park 24. - 25. juni.” udtaler en glad Casper T. Hansen.

Finale Heatet, blev sendt på TV2sport og kan se på flere streamingtjenester.


Weekendens høst af pokaler 3 ud af 3 mulige

Casper T. Hansen Motorsport
www.cthmotorsport.com


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 11/06/17 - Ring Djursland - Formel 5
  •      ASETEK SIMSPORTS