Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 4 DK

Daniel Lundgaard vandt håneretten

Formel 4 DK 
12/06/17 

Formula 4 DKSom brødre vi dele..., hedder det i et gammel ordsprog!
Men den var Daniel Lundgaard ikke helt med på, da der i der i weekenden blev kørt en afdeling af Renault F4-mesterskabet på Ring Djursland.
Han tog det hele og sikrede sig håneretten over for sin lillebror Christian.
 

Daniel Lundgaard gjort rent bord på den krævende djurslandske bane. Tre løb, tre sejre, sådan!

En magtdemonstration, der bragte ham i spidsen af mesterskabet.

Christian Lundgaard viste sit store potentiale, han er Renault F1 udviklingskører og stjernen i den nordeuropæiske Formel 4-serie, og gav sin storebror kamp til målstregen i weekendens tredje løb.


Daniel og Christian Lundgaard.
Som brødre vi dele - nu tager jeg det hele.

Men der var andre, der stak frontvingen frem; Christian Rasmussen, Nicolas Beer, der var på gæsteoptræden, og Noah Watt viste hurtig og moden kørsel.

Christian Rasmussen, der har Jan Magnussen som rådgiver, ikke dårligt!, startede weekenden med en andenplads, i næste løb blev det til en treer, mens han måtte udgå af det sidste løb.

HC, som han kaldes, har et stort potentiale, og med hans bagland ser fremtiden lys ud.

Nicolas Beer, der senest har kørt for to år siden, i den europæiske Formel 3-serie, viste, at han trods beskedne forberedelser ikke har mistet evnen til at styre en racerbil hurtigt rund på en bane.

Han blev nummer to i første løb efter en medrivende duel med den senere vinder, Daniel Lundgaard. I andet løb måtte han udgik med en punktering efter et kontakt med en konkurrent, og i tredje løb blev han nummer tre efter brødrene Lundgaard.

Unægtelig et flot comeback, og lad os håbe, at det det vil lykkes for Nicolas Beer at finde budget til at fortsætte i Renault F4 resten af året.

Han fortjener det.

For Noah Watt er alle baner nye, også Ring Djursland, men det syntes han helt at have glemt, for allerede i andet løb på banen var den 15-årige letvægter på podiet for at modtage en pokal for tredjepladsen.

Hans første optræden på Ring Djursland startede med en femteplads og sluttede med en udgået på første omgang i søndagens afsluttende løb.

Ærgerligt, men det kan ikke tage glansen af Jason Watts talentfulde søn. Der er krummer i den knægt!

Det var også Renault Formel 4's første optræden på Ring Djursland, og det blev en kanonsucces. Der blev vist sublim kørsel af alle deltagerne, og så lyder bilerne bare så fedt.

Rart med en stærk formel-klasse i Danmark igen.

Steen Nielsen


Læs mere om:
  • Daniel Lundgaard
  • Ring Djursland
  • 11/06/17 - Ring Djursland - Formel 4 DK
  •      ASETEK SIMSPORTS