Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 4 DK

Lillebror Lundgaard udfordrer storebror

Formel 4 DK 
09/06/17 

Formula 4 DKNår anden afdeling af den danske Formel 4 Renault serie afvikles på Ring Djursland i den kommende weekend den 10.-11. juni, får deltagerne en ekstra udfordrer.
Christian Lundgaard, der er tilknyttet Renaults Formel 1 team som juniorkører, skal deltage som gæstekører i den danske series ekstra racer, der er udsmykket i Renault Formel 1 teamets gule farver fra 2016. Christian kører normalt i SMP Formula 4 NEZ mesterskabet, hvor han allerede har kørt tre sejre hjem.
 

Med sin deltagelse bliver 15-årige Christian Lundgaard også konkurrent til storebror Daniel Lundgaard, der som Danmarksmester i Formel Ford 2016 er en af favoritterne til at vinde Formel 4 Renault.

Daniel Lundgaard havde en problemfyldt kvalifikation ved første afdeling på Jyllandsringen, hvilket gav skuffende startplaceringer. Daniel tog dog flot revanche i de tre løb, hvor han kørte tre andenpladser hjem. Men til trods for udfordringen fra lillebroren, så har Daniel sat næsen op efter, at gøre det endnu bedre på Ring Djursland.


Daniel Lundgaard
(Foto: Jan Kaiser)

”Jeg vil gerne op på øverste trin på Ring Djursland” fortæller Daniel Lundgaard. ”Vi har fundet et par ændringer på bilens setup siden Jyllandsringen og jeg har altid været stærk på Ring Djursland. Men jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste, der gerne vil vinde. Christian bliver selvfølgelig en rigtig stærk modstander. Han har kørt en masse løb i Formel 4 og allerede vist han er en vinder. Men det bliver ikke let for ham på Ring Djursland, da han blandt andet skal bruge noget af kvalifikationen på at køre bremser til. Normalt taler vi sammen om opsætning på bilerne og det tror jeg ikke ændrer sig, selvom vi bliver modstandere. Men der er selvfølgelig også andre kørere, der ønsker at gøre det bedre end ved første afdeling. Noah Watt fik ikke det optimale ud af sin speed, så jeg er sikker på, at han også bliver en stærk modstander til denne afdeling”.


Christian og Daniel Lundgaard
(Foto: Jan Kaiser)

Det første af weekendens løb afvikles lørdag kl. 14.50. Søndag afvikles andet løb kl. 10.25 og tredje løb kl. 14.45. Tredje løb kan ses live på TV2 Play eller forskudt på TV2 Sport.

Lundgaard Racing Press

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  • Daniel Lundgaard
  • Ring Djursland
  • 11/06/17 - Ring Djursland - Formel 4 DK
  •      ASETEK SIMSPORTS