Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Special Saloon Car

Special Saloon Car udvider feltet på Ring Djursland

Special Saloon 
08/06/17 

Ring Djursland er en god og sjov bane, ikke mindst for det meget varierede felt af biler i Special Saloon Car. Hvor man i weekenden den 13. – 14. maj kunne opleve SSC som ”de få men rå” på Ring Djursland, så udvides feltet lidt så de ”få men rå” bliver bare til de ”rå”.
 

Nogle ting må gerne gentage sig, når SSC for anden gang i år skal køre på Ring Djursland, og det vi gerne ser gentaget er det fede ræs på banen, den gode stemning i paddocken, det flotte vejr osv. Andet må der gerne ændres på, bl.a. må der gerne være væsentlig færre motorhaverier, og antallet af biler på banen må gerne stige. Det sidste ved vi allerede bliver opfyldt og mon ikke også nok at motorhaverierne holdes stangen.

Og så er der alle de ubesvarede spørgsmål, som man bedst og hurtigst får svar på ved at tage til Ring Djursland i weekenden:
- Kan Johannes Graversen holde stilen fra sidst og køre fra dem alle?
- Får vi at se hvad Christian Siepmanns fine BMW F1 kan præstere?
- Kan Dennis Nymand og Brian Mikkelsen bryde Hans Hartmanns dominans i Super Touring divisionen?
- Kan Klaus Nielsen forsvare sin mesterskabsføring i GT-B divisionen?

En af dem man helt sikkert kommer til at bemærke i weekenden bliver Morten Straarup i den dansk byggede Aquila CR1. Morten er umiddelbart det bedste bud på en mand der kan forhindre Johannes Graversen i at gentage succesen fra sidst. Men alt kan ske i bakkerne på Ring Djursland, så han kan ikke tillade sig at slappe af.


En Aquila CR1 er altid seværdig
(Foto: Keld Dohm)

Klaus Nielsen har været en fast del af SSC de seneste sæsoner, og i år har han fået fat i noget af det rigtige. Han er i hvert tilfælde lige nu i front i GT-B mesterskabet. Det bliver dog en særdeles vanskelig opgave for Klaus at bevare den føring efter weekenden. Han skal både passe på både Johannes Graversen i Fiat X1/9, Johnny Pedersen i Ferrari 360 Challenge, og ikke mindst gæstekører Mikkel O. Pedersen, der normalt kører Porsche Supercup.


Klaus Nielsen skal ud og forsvarer sin mesterskabsføring i GT-B
(Foto: Keld Dohm)

Alt i alt tegner det til en spændende weekend på Ring Djursland, så det er bare med at komme ud og se noget godt ræs.

Tidsplanen for SSC ser således ud (med forbehold for ændringer):
Lørdag den 10. juni kl 08:50: Træning
Lørdag den 10. juni kl 11:55: Tidtagning
Lørdag den 10. juni kl 15:15: Heat 1
Søndag den 11. juni kl 12:30: Heat 2
Søndag den 11. juni kl 14:20: Heat 3

SSC
www.specialsalooncar.dk

Keld Dohm


Læs mere om:
 • Ring Djursland
 • 11/06/17 - Ring Djursland - Special Saloon
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS