Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Citroën DS3 Cup

Den hårde kamp om Djursland

Citroen DS3 Cup 
08/06/17 

To løbsweekender og i alt fire løb er kørt - og vi nærmer os midtvejsmærket i årets Citroën DS3 Cup.
Forud for weekendens afdeling på Ring Djursland har to nordjyske kørere skaffet en lille føring, men de skal holde øje med spejlene, for lige bag dem ligger en stribe hurtige kørere, som er klar til at udnytte enhver fejl.
 


Morten Jespersen og Jonas Lynge har lagt sig i front af mesterskabet efter to weekender. Her kæmper de ved Åbningsløbet på Jyllandsringen
(Foto: Morten Kimer)

Fejl har den mesterskabsførende Morten Jespersen ikke haft mange af i sæsonen hidtil, faktisk har han sluttet alle fire afviklede løb i top 2. Han følges af Jonas Lynge, der kronede en flot weekend på Vålerbanen i Norge med en sejr i søndagens finale. Det unge talent fra Nibe har fundet god fart i raceren i år, og han er helt tydeligt en kører, man bør holde øje med på Ring Djursland. Helt som et andet ungt talent, nemlig svenske Filip Sandström. Han havde aldrig kørt på Vålerbanen, men slog sit navn fast med to tredjepladser, og er også treer samlet i serien. Svenskeren har imidlertid heller aldrig kørt på Ring Djurslands udfordrende asfalt, men den gul/blå racer fra Göteborg-egnen bør man holde øje med.


Filip Sandström meldte sig ind i titelkampen med en flot weekend på Vålerbanen. Svenskeren er aktuelt nummer tre i mesterskabet.
(Foto: Niklas Majgaard)

Tager Jørgen Worthmann pokaler igen?
Sidste års afdeling på Ring Djursland var en, som Jørgen Worthmann fik masser af point ud af - to andenpladser og 40 point blev det i alt til. Denne sæsons første to weekender har været lidt blandede for sønderjyden, der lige nu er på en delt fjerdeplads samlet. Generelt er kampen om fjerdepladsen hård, for blot tre point skiller lige nu en fjerde- og en ottendeplads i stillingen i DS3 Cup.


Jørgen Worthmann ved Åbningsløbet 2017
(Foto: Kimers Foto / Morten Kimer)

En anden giftig udfordrer er Tommy Nygaard. Han åbnede sæsonen med en flot sejr i årets allerførste løb, men et stort sammenstød og følgende materielle skader i søndagens finale på Jyllandsringen har holdt ham ude siden. Nu er teamet fra Ikast klar igen, og det bliver spændende at se, hvad den rød/hvide DS3 Cup-racer kan udrette på Djursland.

Løbsweekenden på Ring Djursland kan som altid følges her på DS3Cup.dk samt på Facebook og live via Twitter.

Insight Racing DK


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 11/06/17 - Ring Djursland - Citroen DS3 Cup
  •      D4 Enterprise Solutions