Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 4 DK

Casper Pilgaard klar på hjemmebanen

Formel 4 DK 
07/06/17 

Formula 4 DKEfter en lang tids vente mellem DM1 og DM2, skal Casper Pilgaard endelig i bilen igen denne weekend.
Den 2. afdeling af Formel 4 mesterskabet skal køres på Ring Djursland, der ligger ca. 20 minutters kørsel fra hjemmet i Ryomgård.
 

Den første afdeling af mesterskabet blev en blandet fornøjelse for den 19 årige kører. Det blev både til opture, nedture og flyveture! Nedturen og flyveturen var delvis forbundet, da en kollision med en konkurrent sendte Mygale Formel 4 raceren med nummer 5 på siden ud på en lufttur. Da den ufrivillige flyvetur blot resulterede i 5. startposition, var det også lidt af en nedtur. Heldigvis fik FSP teamet hurtigt klargjort bilen, hvorefter at Casper kunne betræde podiet efter heat 1, kun to timer efter at bilen var landet igen, med alle 4 hjul på asfalten…


(Foto: JJ Media)

Da weekenden var omme kunne der noteres en fin 3. plads i mesterskabet, hvor der er gode muligheder for avancement denne weekend.

Weekendens løb på Ring Djursland bliver et kærkomment gensyn med den kuperede bane nær Tirstrup. Da Casper Pilgaard kørte Formel Ford på samme bane sidste år, blev det til Pole Position og hele 3 podieplaceringer. Målet er helt klart at gentage dette, og helst med 3 af de helt store pokaler, når weekenden er slut.

Det bliver lige på og hårdt for alle kørerne i Formel 4 klassen, da man i den foreløbige tidsplan starter direkte med en kvalifikation lørdag formiddag, efterfulgt af 3 løb.

Tidsplanen er som følger (med forbehold for ændringer):

Lørdag
Kvalifikation 09.15
Heat 1 14.50

Søndag
Heat 2 10.25
Heat 3 14.45

Vi håber at mange vil komme forbi Ring Djursland og heppe på det unge talent. Alternativt kan Heat 3 også ses live på TV2 Play eller forskudt på TV2 Sport, sidst på eftermiddagen, søndag.

Pilgaard Motorsport

JJ Media


Læs mere om:
  • Casper Pilgaard
  • Ring Djursland
  • 11/06/17 - Ring Djursland - Formel 4 DK
  •      ASETEK SIMSPORTS