Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

24H Series

Dansk racerteam vender tilbage i 24-timers løb

24H Series 
03/05/17 

Danske Insight Racing er tilbage på den internationale scene efter et års fravær.
I år konkurrerer teamet i udvalgte løb i 24H Series, der alle er langdistanceløb. Teamets første udfordring står i weekenden på den franske bane, Paul Ricard, til et 24-timers løb.
 

Det sker i en spritny bil. Tidligere har Insight Racing blandt andet kørt langdistance i en Ferrari 458 GT3, men nu kører det sjællandske team i en ny klasse af standardvogne. Bilen er en Honda Civic TCR med cirka 350 hestekræfter og en topfart på omkring 270 kilometer i timen.


Norske Marcus Påverud skriver lørdag norsk motorsportshistorie, når han bliver den yngste kører nogensinde i et internationalt langdistanceløb

Den yngste langdistancekører i verden
Insight Racing stiller til start i Frankrig med en god blanding af hurtige talenter og erfarne kræfter. Ordene “hurtig” og “talent” klæber sig let til norske Marcus Påverud. Trods en alder på bare 16 år har han allerede vist sit værd i den hjemlige Citroën DS3 Cup, hvor det sidste år blev til et norsk mesterskab og en samlet andenplads i DM. Nu vil den talentfulde kører videre, og det skal ske internationalt. Det gør ham i weekenden til en af de yngste langdistancekørere overhovedet.

Marcus deler bil med tre andre skandinaver, danske Frederik Schandorff og svenske Joakim Frid samt holdejer Martin Jensen. Frederik Schandorff har i de senere år markeret sig helt i spidsen af den største danske motorsportsserie, DTC, mens Joakim Frid blandt andet har det svenske modstykke, STCC, på sit CV.
Teamchef Martin Jensen er fortsat også aktiv bag rattet, og er klar til at dele ud af sine erfaringer fra en lang, international karriere på højeste niveau.

- Vi er glade for at være tilbage
Insight Racings ejer, Martin Jensen, er meget tilfreds med at se sit team være tilbage på internationalt plan. Det er kulminationen på et stort stykke arbejde på værkstedet:
- Vi er virkelig glade for at være tilbage. Det er et privilegie at kunne gøre det med et så stærkt team som dette, hvor vi har nogle af de bedste skandinaviske talenter med os. Det er kun muligt på grund af den store opbakning, Insight Racing har fået fra sponsorer og fans. Jeg vil gerne takke alle, der har været med i arbejdet - især mine mekanikere, som har gjort et enormt stykke arbejde, udtaler han.

Du kan følge os i den kommende weekend på vores Facebook. Løbet kan derudover ses og høres i sin helhed på 24hseries.com og radiolemans.com.

Insight Racing DK


Læs mere om:
  • Frederik Schandorff
  • Joakim Frid
  • Marcus Påverud
  • Martin Jensen
  • Insight Racing
  • Paul Ricard
  • 07/05/17 - Paul Ricard - 24H Series
  •      ASETEK SIMSPORTS