Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross - DM

Forrygende start for Magnus Dall

Rallycross - DM 
03/05/17 

Det blev en helt forrygende start på sæsonen, for unge Magnus Dall ved weekendens DM afdeling i Rallycross på Nisseringen ved Næstved.
Bilen var først blevet færdig kort før løbet, så der var ikke blevet testet noget overhovedet, så forventningerne var ikke store inden lørdagens første træning, men det skulle hurtigt vise sig at både bilen og Magnus var opsat på at køre stærkt denne weekend…. 2. hurtigste tid i Super1600 klassen måtte siges at være godkendt.
 

”Vi havde ikke haft mulighed for at køre på Nisseringen op til dette løb, så jeg vidste ikke rigtig hvordan opsætningen på bilen passede, men jeg følte mig lynhurtigt til rette, og bilen kørte bare perfekt” siger Magnus Dall, der dog også selv var lidt overrasket over tiden i den første træning.

Q1 og Q2 blev kørt lørdag og i Q1 kørte Magnus sig til en 4. hurtigst tid i klassen…… Desværre blev der satset lidt for meget i Q2, hvilket endte med en tur i sandkassen….. 100% en kørefejl 
”Jeg prøvede at bremse senere end sent for enden af langsiden, men det lykkedes ikke så godt” griner Magnus Dall, men heldigvis skete der ingen skade på bilen……

I Q3 blev det igen til en 4. hurtigste tid, og så blev der skruet lidt mere op i Q4, hvor det blev til en 2. hurtigste tid.

Resultatet af de 4 kvalifikationsheats blev at Magnus skulle starte P4 i finalen.

Magnus fik en rigtig dårlig start i finalen, og dumpede ned på en 6. plads, men fik hurtigt kørt sig op i feltet, med nogle fantastisk hurtige omgangstider, kun 0,035 sek. efter den hurtigste omgangstid i finalen…… Med lidt fornuftig kørsel kunne Magnus køre over målstregen på en rigtig flot 3. plads, efter Jacob Wunderov i Honda Civic og Daniel Nielsen i Peugeot 208.

”Jeg er selv meget overrasket over at jeg kunne køre på de hurtige tider i finalen, desværre kostede den dårlige start mig et tidstab på 5 sek. på første omgang, og det er der ikke plads til hvis jeg vil endnu længere frem i feltet, men alt i alt er jeg super tilfreds med det hele i denne weekend, bilen kørte perfekt og jeg syntes også selv jeg fandt den rigtige fart” slutter Magnus Dall.

Næste løb bliver en afdeling af det tyske & belgiske mesterskab, den 17/18. juni på den meget fine tyske bane, Estering, som Magnus kender rigtig godt i forvejen.
Allerede ugen efter går det så igen løs på Nysum banen, hvor DM 3 skal køres.

Følg gerne med på facebook.dk/dallracing

Dall Racing


Læs mere om:
  • Nisseringen
  • 30/04/17 - Nisseringen - Rallycross - DM - DM
  •