Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross - DM

Godkendt sæsonstart

Rallycross - DM 
02/05/17 

Efter en kold, men rigtig god tur til Grenland i Norge i forrige weekend, er Peder og teamet klar til DM 1 i Rallycross på Nisseringen lidt uden for Næstved.
 

Efter den sædvanlige rutine med tjek af bil, køredragt og licens var det tid til træning, og herefter første heat hvor Peder trækker et lavt nummer, som betyder han skal ud som en af de første, på en bane som ikke helt er kørt til endnu, men får alligevel sat en hurtig tid i forhold til de andre konkurrenter.

I andet heat kører Peder tæt med konkurrenten Bjarne Jensen, men Bjarne kommer lidt for tæt på autoværnet og Peder kører igen en sikker sejr hjem, med 2. hurtigste tid af alle.

Tredje heat bliver til den hurtigste tid af alle, og fjerde heat vindes også i sikker stil.

Der bliver i denne weekend ikke kørt semifinaler, da der ikke er 10 biler til start som reglementet foreskriver. Hermed holder han på pole i finalen.

Konkurrenten Erling Krogh kommer først op i første sving og tager alternativ på første omgang. Peder kommer ud på en 3. plads. Men Peder kører taktisk godt og henter lidt på de foran kørende for hver omgang. På den sidste omgang tager han alternativ, som bringer ham på førstepladsen. Denne position holdes til målflaget.

Det er en meget tilfreds mand der kommer ud af bilen og siger at alt gik jo som det skulle.

Nu skal bilen lige ha et hurtigt service så er både Peder og volvo'en klar til det traditionsrige løb på Løvelbanen på Store Bededag den 12. maj.

Peder T. Rallycross Team
Majken Langhoff


Læs mere om:
  • Nisseringen
  • 30/04/17 - Nisseringen - Rallycross - DM - DM
  •