Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

ACD ProRacing fik ikke en ønskestart på sæsonen

Yokohama
SuperCup 

25/04/17 
Yokohama

Jakob Borum og ACD ProRacing har efterhånden over 20 års erfaring med motorsport, og alligevel kan man blive overrasket og møde nye udfordringer. I løbet af vinteren er der kommet helt nye mekanikere til teamet, bestående af en erfaren chefmekaniker og et par unge entusiastiske mekanikere uden egentlig erfaring fra motorsport.
 

Bilen er blevet gennemgået hen over vinteren, og testen på Padborg Park i marts viste at bilen var klar. Nu skulle man tro at alt var på plads, men 3 timer før afgang mod Jyllandsringen sker det der ikke må ske, chef mekanikkeren falder ned fra en stige og brækker foden, så der var lige lidt panik. Heldigvis lykkedes det, at få fat i et par afløsere, der før har skruet i bilen. En stor tak til Jesper og Oliver for at træde til i absolut sidste øjeblik.


Honda Integra’en ligner sig selv fuldstændig, og under karrosser er der kun sket mindre opdateringer hen over vinteren
(Foto: Keld Dohm)

Nu skulle man tro, at det værste var ovre, men så ville skæbnen, at den venstre forreste støddæmper helt uventet opgav æveret i tidtagningen. Det betød, at heat 1 blev kørt med en defekt støddæmper, hvilket bestemt ikke er optimalt, og det betød da også, at Jakob måtte tage til takke med en placering midt i feltet. Til heat 2 søndag middag var der blevet monteret 2 andre fjederbed foran, men desværre passede de kun næsten. Det betød bilen spidsede alt for meget, og Jakob vurderede på opvarmningsomgangen, at det var for risikabelt at køre heatet.

Frem til heat 3 lykkedes det at låne to fjederben af Chris Poulsen, som har en bil magen til Jakobs. Med en helt anden undervogn i forreste del af bilen var det med stor spænding at Jakob kørte ud til heat 3. Bilen kørte noget anderledes and normalt, bl.a. var bagenden en del løsere, men det lykkedes dog at køre en 5. plads hjem i heatet.


Selvom bilen drillede i weekenden, så var der dog god fart i den ned af langsiden
(Foto: Keld Dohm)

”Alt i alt så var det ikke en særlig god weekend for teamet, men vi tog de point vi kunne, og så må vi bare få løst de tekniske udfordringer til næste løb i juni måned.” fortæller en tydelig ærgerlig Jakob Borum.

ACD ProRacing

Keld O. Dohm


Læs mere om:
  • Jakob Borum
  • Jyllandsringen
  • 23/04/17 - Jyllandsringen - Yokohama SuperCup
  •  
     

    Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: