Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Spændende debutant i Legend

Legends Cup 
24/04/17 

Hvem er det så lige, Michael Christensen fra Grindsted er?
Publikum, der følger én af de populæreste klasser i dansk motorsport, OK MOBIL 1 LEGEND CAR CUP, vil måske ikke umiddelbart kunne svare på spørgsmålet. Det er dog sandsynligt, at der ikke vil være kørt ret mange løb i denne sæson, før der vil være lagt mærke til Michael Christensen, for han er en meget usædvanlig racerkører.
 

Michael Christensen er 31 år. I 2003 kørte han første gang race i en bil. Det var på en jordbane. Han skiftede til rallycross, hvor der køres på både jord og asfalt, og allerede i 2004 blev Michel Christensen kåret til Årets Motorsportstalent i Danmark.

I 2005 vandt han sin klasse. I 2007 vandt han i en ny klasse i rallycross, inden han skiftede til en Clio og holdt sig til asfalten. Han vandt den klasse i både 2010 og året efter. Alligevel valgte han at indstille sin karriere i 2012.

- Jeg manglede sponsorer, og jeg skulle også til at stifte hjem og familie, forklarer Michael Christensen, der i dag er far til to.

Han fik dog lyst til igen at køre race, og i efteråret købte han Tommy Laugesens Legend Car. Den var den, Laugesen blev 2’er i.

Tommy Laugesen er skiftet til Team Prego og sidder nu bag rattet i en supertourisme-racer, og han solgte sin Legend for 100.000 kroner.

- Legend er en klasse med en overkommelig økonomi, og så er det en både sjov og underholdende serie, siger Michael Christensen i en pause på Padborg Park, hvor han er ved at lære sin Legend at kende.

Selv om han stiller op som den nye dreng i klassen, så har Michael Christensen ikke tænkt sig at køre rundt nede bagest i feltet.

- Det er sjovt at køre, men det er ikke kun for sjov. Jeg har kun ét mål, og det er at køre med oppe blandt de forreste.

Det er Michael Christensens far, Hans Christensen, der er chef for det lille Grindsted-team, og de kan se frem til en sæson, hvor de kommer vidt omkring.

Som den eneste klasse skal OK MOBIL 1 LEGEND CAR CUP rundt på alle tre danske baner, og de små hidsigpropper skal også køre på bybanerne i både København og Aarhus.

Hold godt øje med den hvide Legend Car med de mintgrønne skærme. Inden i sidder Michael Christensen.

padborgpark.dk


Læs mere om:
  • Michael Christensen
  • Padborg Park
  • 30/04/17 - Padborg Park - Legends Cup
  •