Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

GSV - IGEN med hos racing Team Næsbjerg Gulve i Ok Mobil 1 - Legendcar Cuppen.

Legend Car 
22/04/17 

Racing Team Næsbjerg Gulve fortsætter den gode stil - med endnu et år med Dk´s største indenfor materieludlejning og skurvogne, GSV MATERIELUDLEJNING A/S.
"Vi alle i teamet er simpelthen – på godt jysk PISSE stolte" fortæller teamejer Lars Bohnensach Ebbesen da vi taler med ham.
 

Lars fortæller :
Jamen for ikke længe siden offentligtgjorde vi jo at FE ENGEL igen var med os som sponsor her i 2017. Og som vi snakkede om der, ville der inden alt for længe komme mere nyt om os her inden sæsonstart d. 29 - 30 april hvor vores sæson jo starter på Padborg Park.

Motorsporten.dk :
Jamen hvad er det så du kan fortælle nu Lars?


Lars melder klar til fed ræs - og sprøde grill-pølser og meget andet gennem hele sæsonen.
(Foto: Racing Team Næsbjerg Gulve)

Lars :
Jamen vi er sgu bare glade alle sammen altså, det er jo ingen hemmelighed at jeg til dato kun har nappet en enkelt podieplads i OK MOBIL 1 Legend Cuppen, så det er sgu bestemt ikke fordi vi har lovet dem at vi fylder deres hylder med pokaler de er med os igen, griner Lars mens han fortsætter – Jamen noget må vi jo gøre rigtigt, det er da bare dejligt at det vi så lige gør også er noget de syntes de kan bruge i deres strategier med at lave noget for deres kunder, samt den reklame de kan få leveret af os, det er simpelthen bare fedt.

Motorsporten.dk :
Hvorfor tror du at I hos jeres team er så populære for de store firmaer I har med igen i år?

Lars :
Jeg ved det ikke – og så alligevel har jeg jo en ide om det.
Vi har aldrig nogensinde eksempelvis lukket vores telt af for publikum, hos os er alle sgu bare velkommen – vi ved jo aldrig hvem det er der stikker hovedet indenfor og siger hej – det kan jo være en kommende sponsor, det har vi faktisk prøvet et par gange, i bund og grund så gør vi meget i bare at det hele skal være godt nede på jorden uden de store armbevægelser hos os, sådan synes jeg generelt det er ved alle teams i Legend Klassen faktisk, det er sgu da bare nogle gode gutter alle sammen – og jeg tror der er mange publikummer der syntes det er fint sådan, de syntes jo mange af dem at vores biler er nogle mærkelige små nogen som vi jo slet ikke kan være indeni, hører vi tit – men så propper vi dem gerne selv derind så de kan se det slet ikke er så slemt. Vi tager det bare tit som det hele det kommer – husker altid at bevare jordforbindelsen bare.


Direktør Dan Protin melder 100% klar i Legendcuppen i 2017 hvor de har købt hele bilen hos teamet i år.
(Foto: Racing Team Næsbjerg Gulve)

Motorsporten.dk :
Har du tænkt på om i bruger for meget tid på publikum/gæsterne, om det er derfor podieplaceringerne udebliver – altså, kan i der kører i teamet godt holde fokus inden et løb eksempelvis.

Lars : Vi har faktisk snakket om det i teamet, og vi kom ret hurtigt frem til at det jo ikke er VM det vi kører – personligt bruger jeg det jo også til at stresse lidt af fra det daglige i Gulvfirmaet, så for mit vedkommende så er jeg med for at hygge mig – men jo sgu da, kan jeg se jeg kan hente ham oppe foran så får den lille grønne satme da fuld gas og kører den lige på grænsen fordi når ´Låget kommer på`(hjelmen) ja så er det jo altid ligesom om at det ikke helt er samme hoved man kører med, og så tager man da en chance ind imellem for at blive bedre placeret – sådan skal motorsport jo være, ellers kan man jo ligeså godt køre DST eller DTC jo haha – ej det gas….

Selvfølgelig tager den ens fokus at man skal være så meget på imellem de forskellige heats, men det er et valg vi har gjort – og det er jo trods alt pga. publikums deltagelse ved løbene at vi kan sælge vores sponsorater, så hvis ikke vi plejer publikum når de kommer på besøg, jamen så stopper festen jo på et tidspunkt……


Dan Protin er yderst tilfreds med det nye design på Legend #177 som Lars Bohnensach Ebbesen skal køre i i 2017
(Foto: Racing Team Næsbjerg Gulve)

Motorsporten.dk :
Tilbage til GSV MATERILEUDLEJNING A/S.
Hvad har i gjort for at få dem med igen her i 2017 sæsonen?

Lars :
Faktisk nåede vi ikke at gøre så meget før jeg fik en mail fra Dan – som er direktør ved GSV, om at de håbede de igen måtte være med i 2017. Hvilket de selvfølgelig måtte da.

Motorsporten.dk har talt med direktør Dan protin som vi også har stillet et par spørgsmål :

Motorsporten.dk :
Hvorfor har i igen valgt at være med på goldet hos Racing Team Næsbjerg Gulve?

Dan Protin:
Vi er sponsor hos Racing Team Næsbjerg Gulve da Lars Ebbesen er rigtig god til at skabe et godt netværk og på den måde får vi eksponeret GSV navnet rigtig meget. Så er vi i en branche hvor mange af vores kunder godt kan lide hurtige biler og ræs og derfor giver det stor værdi for os at kunne tage kunder med til arrangementer.
Vi har igennem netværket fået nye kunder som lejer materiel hos os og hovedsageligt igennem vores Esbjerg afdeling, hvilket vi naturligt er rigtig glade for.


Et godt jysk håndtryk der indeholder en rigtig god aftale.
(Foto: Racing Team Næsbjerg Gulve)

Motorsporten.dk :
Hvordan bruger i Racing Team Næsbjerg Gulve?

Dan Protin :
Vi tager kunder med til løb og særligt til Classic Race i Århus og København hvor vi har mange kunder med til VIP arrangementet. Lars og hele teamet sørger for mad og drikke, og super godt humør - så vi får en rigtig god dag med ansatte og kunder.

Motorsporten.dk :
Lever Racing Team Næsbjerg Gulve op til forventningerne hver gang?

Dan Protin :
Helt klart og netværket har skabt forretning for os.

Motorsporten.dk : Hvad gør Racing Team Næsbjerg Gulve anderledes?

Dan Protin :
Lars er meget udadvendt og på den måde altid giver en oplevelse. Derudover så er det med stor fornøjelse at se hvor meget teamet og med Lars i spidsen gør for kræftramte og handicappede eller i det hele taget sygdomsramte børn, det rører os alle og dermed et kæmpe plus for aftalen.


Vi håber på en rigtig god sæson.
(Foto: Racing Team Næsbjerg Gulve)

Motorsporten.dk :
Bliver jeres formål indfriet mht. markedsføringen som i ønsker?

Dan Protin :
Ja bestemt, vi kan gøre mere selv internt og det har vi en plan for til den kommende sæson.

Motorsporten.dk :
Hvad er det bedste ved Racing Team Næsbjerg Gulve?

Dan Protin :
Der er garanti for aktion og altid godt humør.


GSV løfter alle opgaver - OGSÅ en LegendCar racerbil.
(Foto: Racing Team Næsbjerg Gulve)

Motorsporten.dk :
Hvor længe har i været med som sponsor i teamet?

Dan Protin : Vi var med første gang i 2015. Til løbet Classic race i Århus som var en stor succes. Vi havde 25 kunder med til dette arrangement og fandt hurtigt ud af at dette måtte vi gøre igen.

Motorsporten.dk :
Kan i se jer selv sammen med teamet igen i 2018?

Dan Protin :
Helt sikkert, Vi kan ikke ønske os det meget bedre, slutter direktøren for GSV MATERIELUDLEJNING A/S.

Lars Bohnensach Ebbesen glæder sig til weekenden den 29+30. April hvor han ser frem til at byde gæster og publikum velkommen, samt de 20. børn og forældre der gennem Racing team Næsbjerg Gulve KIDS kommer på besøg.

Hele teamet ønsker i øvrigt alle Legend Kørere en rigtig god sæson – med fair og god kørsel uden skader.

Dons

Læs mere om:
  • Lars Ebbesen
  • Racing Team Næsbjerg Gulve
  •