Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Special Saloon Car bliver endnu vildere

Special Saloon 
20/04/17 

Special Saloon Car har altid stået for det vilde og spektakulære i dansk motorsport, og det kommer det bestemt også til i 2017.
Der er tilmeldt i alt 24 biler til Åbningsløbet på Jyllandsringen den 22. – 23. april.
 

I den vilde ende af feltet finder vi extreme divisionen, der nok er den racerklasse i Danmark hvor de vildeste biler findes. En af de helt specielle biler der kommer til start, er den Renault RS01, som Kevin Magnussen satte uofficiel banerekord i på netop Jyllandsringen for præcis et år siden. I år er det dog Anders Fjordbach der sidder bag rattet, til gengæld får vi den at se i kamp med resten af feltet. En anden interessant deltager i Extreme i år er Per Frost i Ferrari 458 Challenge. Egentlig kunne Per Frost køre med i Super-GT divisionen, men i år er Super-GT meget tyndt besat, og derfor vælger Per Frost at forsøge sig i Extreme divisionen. Det betyder, at Extreme divisionen har hele syv biler til åbningsløbet.


Renault RS01, som den så ud da Kevin Magnussen sad i den til åbningsløbet i 2016
(Foto: Keld Dohm)

GT-B divisionen er også ganske godt besat med seks deltagere, der fordeler sig på fem forskellige bilmærker. Det er i denne division, at vi finder feltets ældste bil, nemlig Johannes Graversens Fiat X 1/9, og med den bil på banen så er der garanti for underholdning.

Det er dog fortsat Super Touring divisionen, der er den største rent deltagermæssigt med 11 biler. Og det er her vi finder sidste års suveræne SSC mester, Hans Hartmann. Hans stiller til start i sin velkendte Honda Accord, og kender man Hans, så ved man, at han vil kæmpe med næb og klør for at forsvare sit mesterskab.


2016 mesteren Hans Hartmann som vi kender ham i Honda Accord
(Foto: Keld Dohm)

At det bliver en både spændende og spektakulær sæsonstart for Special Saloon Car er næsten helt sikkert.

Tidsplanen for SSC ser således ud (med forbehold for ændringer):
Lørdag den 22. april kl 09:55: Træning
Lørdag den 22. april kl 14:15: Tidtagning
Lørdag den 22. april kl 17:00: Heat 1
Søndag den 23. april kl 14:25: Heat 2
Søndag den 23. april kl 17:00: Heat 3

SSC, www.specialsalooncar.dk
Keld Dohm


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 23/04/17 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her